ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαρικόπουλος: “Η διακοπή μας έκανε καλό”

0

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε και αυτός στην media day του Ιστορικού και αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και στον κόσμο του Πανιώνιου

Αναλυτικά τα όσα είπε ο σέντερ του Πανιώνιος Βίκος Cola στην media day:

«Θεωρώ πως η διακοπή που είχαμε μας έκανε καλό. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε μια μίνι προετοιμασία, την οποία δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε στην αρχή. Μαζί και με την αλλαγή του κόουτς, καταφέραμε να δουλέψουμε έτσι όπως ακριβώς έπρεπε να δουλέψουμε, σε όλα τα κομμάτια. Να βάλουμε αρχές, αμυντικά κι επιθετικά, να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Πιστεύω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου πως η ομάδα έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης. Όσο για τα παιχνίδια που έρχονται, συμφωνώ πως δεν σημαδεύουμε παιχνίδια. Μπορεί να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά όποιες πιθανότητες μας αναλογούν, πρέπει να τις διεκδικούμε σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε τον κόσμο μας, γιατί μας κόστισε η απουσία του. Έχοντας περάσει ξανά από αυτή την ομάδα, ξέρω τι είναι ο κόσμος της για εκείνη και πως μπορεί σε ένα βαθμό να μας επηρεάσει. Είναι κάτι που το περιμένουμε με ανυπομονησία, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλα της χρονιάς. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Είμαστε πλήρεις. Έχουμε παιδιά σε κάθε θέση που θέλουν να βοηθήσουν. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο υπόλοιπο της χρονιάς».

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε και για τον Βαγγέλη Ζιάγκο και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής για την ομάδα:

«Αυτό που έκανε ο κόουτς ήταν ότι προσπάθησε περισσότερο να μας κάνει ομάδα, να μοιράσει περισσότερο τους ρόλους και να περάσει τη φιλοσοφία του, η οποία μας ταιριάζει επιθετικά κι αμυντικά. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα στα προηγούμενα ματς θεωρώ πως ήταν το αμυντικό κομμάτι, το οποίο έχουμε βελτιώσει αισθητά. Αυτό οφείλεται στην διάθεση που υπάρχει τελευταία, αλλά και το ότι έχουμε αρχές στην άμυνά μας. Επιθετικά θεωρώ πως έχουμε πολύ ταλέντο».

Σακελαρίου: “Αύριο την τιμητική του έχει ο κόσμος μας”

Previous article

Επέστρεψαν στις νίκες οι γυναίκες στο Βόλεϊ (Vid)

Next article
Login/Sign up