ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακελλαρίου: “Νίκη…Υπέρβασης και πάλι”

0

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έδωσε το “σύνθημα” μέσα από το blog του όπου μιλάει για την Νίκη υπέρβασης μέσα στο κλειστό της Αρτάκης

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο αρχηγός του Πανιώνιου στο blog του ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε τον στόχο, ξέρουμε τον τρόπο, θέλουμε τη νίκη!…
Το Λαύριο είναι η πιο εξελιγμένη ομάδα στην Α1 κι αυτό ανεβάζει τον συντελεστή δυσκολίας για μας, όμως συνηθίσαμε. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία, γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι.

Είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε κι όσο έχουμε πιθανότητες παραμονής αυτό το «πρέπει» αποκτά ουσιαστικό νόημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώνουμε. Κρατάμε τη βιωματική εμπειρία, τη μετατρέπουμε σε πείρα, κρατάμε όσα κάναμε καλά και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη, για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Είναι αυτονόητο πως μπροστά στον κόσμο μας είμαστε άλλη ομάδα. Όλες οι νίκες που έχουμε κάνει είναι στο «Αρτάκης» κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να κάνουμε νίκη… υπέρβασης και πάλι. Και μαθηματικά, και πραγματικά μπορούμε να προλάβουμε το τρένο, μπορούμε να κρατήσουμε τον «Ιστορικό» στην κατηγορία.

Κάθε αγώνας είναι τελικός, εμείς το γνωρίζουμε, ο κόσμος το γνωρίζει, δεν έχουμε παρά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…
Πότε άλλωστε η λογική νίκησε το πάθος;;

Πανιώνιος Βίκος Cola – Λαύριο Megabolt σε αριθμούς

Previous article

Τιμωρία από ΕΣΑΚΕ σε Μανωλόπουλο και Τσούπκοβιτς

Next article
Login/Sign up