ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακελλαρίου: “Είμαστε προσγειωμένοι και ξέρουμε τι θέλουμε”

0

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έγραψε στο δικό του blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου:

«Η ομάδα μας, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης, έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Θυμόσαστε πως από την πρώτη μέρα που άρχισα να γράφω αυτό το blog πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.

Με εμφανίσεις, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας, ή εκείνης κόντρα στο Ρέθυμνο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αύριο αντίπαλός μας είναι ο Κολοσσός, μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει την αξία της πετυχαίνοντας μεγάλα αποτελέσματα, όπως το “διπλό” στο Αλεξάνδρειο.

Είμαστε προσγειωμένοι, είμαστε συγκεντρωμένοι, πατάμε στη Γη και γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Προφανώς δεν γίναμε… υπερομάδα, αλλά υπάρχει κάτι το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό: Η άμυνά μας. Στις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας το παθητικό μας ήταν κοντά στους 65 πόντους. Η επίθεση είναι θέμα ημέρας, εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την προσήλωση μας στην πίσω πλευρά του γηπέδου. 

 Στη Ρόδο πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του Βαγγέλη Ζιάγκου και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για… διπλό σωτηρίας».

Κολοσσός H Hotels – Πανιώνιος Βίκος Cola σε αριθμούς

Previous article

Μακρύλλος: “θέλω να πετύχω αυτά που έχω ονειρευτεί”

Next article
Login/Sign up