ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακελαρίου: “Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας”

0

Ο Πανιώνιος δίνει αύριο το δεύτερο αγώνα στην basket league απέναντι στο Κολοσσό Ρόδου κεκλεισμένων των θυρών

Ο Βαγγέλης Σακελαρίου έγραψε στο blog του και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου για την αναμέτρηση αλλά και για το ότι παίζουν αυτό το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο του ιστορικού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σακελαρίου στο blog του:

«Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας

Καλησπέρα φίλες και φίλοι.

Η εικόνα μας την 1η αγωνιστική στη Λάρισα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, όμως όποιος ψάχνει για δικαιολογίες χάνει τον στόχο του και εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι αυτονόητο πως κανείς μας δεν θέλει να δει ανάλογη εμφάνιση με αυτή της πρεμιέρας και καθένας από εμάς είναι υποχρεωμένος να βελτιωθεί ατομικά για να αποφύγουμε ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με σταθερά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και που από το πρώτο της παιχνίδι έδειξε τις διαθέσεις της. Το γεγονός ότι παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας, όμως για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός, οπότε η νίκη είναι αυτοσκοπός. Με τους φιλάθλους μας στο Αρτάκης τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά, γι’ αυτό και τους παρακαλώ από τη στιγμή που θα επιστρέψουν και θα λήξει η τιμωρία μας να μην μας αφήσουν ποτέ ξανά μόνους».

 

Πανιώνιος – Ολυμπιακός ακούστε σε live streaming

Previous article

Η αποστολή του Πανιώνιου με Ολυμπιακό (Vid)

Next article
Login/Sign up