Ρεκόμπα: «Ο Πανιώνιος είναι ακόμα στη καρδιά μου»

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τον Πανιώνιο

Ο «Τσίνο» του ιστορικού ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν έχει ξεχάσει τον Πανιώνιο και στη αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero 107,4 στα FM είπε τα εξής:

«Συνεχίζω να παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που η πρώην ομάδα μου ο Πανιώνιος πηγαίνει τόσο καλά. Παρά το περιορισμένο μπάτζετ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ΄τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος» τόνισε ο «Τσίνο» ο οποίος μαζί με τον συμπατριώτη του Φαμπιάν Εστογιανόφ, συνέθεσε ένα από τα καλύτερα – ποιοτικότερα – φαντεζί  δίδυμα ξένων παικτών που έχουν «παρελάσει» απ΄τα ελληνικά γήπεδα.  

Ο Ρεκόμπα θυμήθηκε το πρόωρο κι άδοξο τέλος της θητείας του στην πλατεία (22 παιχνίδια – 5 γκολ) τον Δεκέμβριο του 2009, λέγοντας πως  ήθελε να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ωθήθηκε στην πόρτα της εξόδου από τον τότε προπονητή του.

Συγχρόνως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον τότε μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσακίρη για την ευκαιρία που του έδωσε να έρθει στην χώρα μας.  

«Δεν ήθελα να φύγω απ΄τον Πανιώνιο. Δεν με ήθελε όμως ο προπονητής. Επειδή δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον πρόεδρο του είπα πως θα φύγω χωρίς αποζημίωση. Ευχαριστώ τον Κώστα Τσακίρη για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε μια πανέμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα και να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα που μοιάζει πολύ με την δική μας στην Ουρουγουάη»