ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράικος & Κραββαρίτης: “Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια”

0

Οι κύριοι Ράικος και Κραββαρίτης με μια επιστολή αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ Πανιώνιος, ξεκαθαρίζοντας ότι αρνούνται να συμμετάσχουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια

Τα λόγια τα “μεγάλα” του πρώην μεγαλομετόχου Σταύρου Αλευρογιάννη ότι θα παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη του Πανιωνίου μάλλον ήταν για τα προσχήματα.

Έτσι οι άνθρωποι που είχαν ενδιαφερθεί βρήκαν “τοίχο” μπροστά τους και με μια επιστολή τους αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι μέχρι και σήμερα 24/8 στις 12.00 μ.μ. (διορία που είχαμε δώσει στην ΚΑΕ Πανιώνιος) δεν έχουμε λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία εγγράφως έχουμε ζητήσει από 13/8 ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος. Είναι η δεύτερη διορία η οποία δεν τηρείται για άγνωστους λόγους. Η στάση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.

Επίσημα, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας διότι αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαστε δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς την παραμικρή εμπλοκή σε σκοπιμότητες. Ευελπιστούμε αυτή η καθυστέρηση να μην ζημιώσει τον Πανιώνιο και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος
Γεώργιος Κ. Κραββαρίτης
»

Δημήτρης Φωσσές ένα από τα “κανόνια” του Ελληνικού Πρωταθλήματος μπάσκετ

Previous article

Η απάντηση της ΚΑΕ για την μεταβίβαση των μετοχών

Next article
Login/Sign up