ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

“Κοράκια” οι ορντινάντσες του συστήματος

0

Στη ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα τυχαίο. Θα αναφέρω τον πρώτο νόμο της κυβερνητικής. “Σε ένα σύστημα, η μονάδα που έχει στη διάθεσή της τις περισσότερες αποκρίσεις στα σήματα του περιβάλλοντος, ελέγχει το σύστημα.” Πάμε τώρα να κάνουμε την αντιπαραβολή του παρακάτω δημοσιεύματος.

Το ΣΚ 23 & 24 Νοεμβρίου έγιναν οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο «μεγάλοι» και πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έπαιζαν ο μεν ΟΣΦΠ στη Ν. Σμύρνη (αποτέλεσμα 1-1), ο δε ΠΑΟΚ στην έδρα του με τη Λάρισα (αποτέλεσμα 1-0). Και στα δυο γήπεδα υπήρχε η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ φάση αλλά διαφορετική απόφαση. Στη Ν. Σμύρνη δόθηκε πέναλτι, στην Τούμπα όχι. Αυτό πρέπει να δικαιολογηθεί όμως και από τον σχολιαστή της διαιτητών κο Παναγιώτη Βαρούχα, το γνωστό πλυντήριο του συστήματος εξουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ελέγχει την διαιτησία. Τι είπε ο ΘΕΟΣ ….

 
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Κομίνης): «…… Στο 52’ δόθηκε πέναλτι στο σουτ του Βαλμπουενά που χτυπά στο χέρι του παίκτη του Πανιωνίου που ήταν εκτεθειμένο. Σωστά δόθηκε η παράβαση. ».
 
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (Τάσσης): «Η ΑΕΛ ζητά χέρι του Ίνγκασον. Ο τελευταίος όχι απλώς προσπαθεί να αποφύγει την μπάλα, αλλά έχει μαζέψει το χέρι του πάνω στο σώμα και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.» (ειρήσθω εν παρόδω, αυτό ακριβώς έγινε στην περίπτωση του παίκτη του Πανιωνίου, το σχετικό βίντεο είναι καταπέλτης, αλλά του καταλογίστηκε παράβαση)
 
Τα συμπεράσματα δικά σας. Από μένα ….Να χαίρεστε την “εξυγίανσή” σας ΣΙΧΑΜΑΤΑ των ψευτο-μεγάλων ομάδων. Ο αριθμός των ευνοούμενων ομάδων άλλαξε μονάχα, το δόγμα όμως παρέμεινε το ίδιο, της γνωστής ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ να ευνοούνται και οι άλλοι να πα να γ@@@@ (Σημ.: δεν έχω δει τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης, ακούω όμως πως οι Αρειανοί έχουν ανάλογα παράπονα και αυτοί για τον τρόπο που τους ισοφάρισαν).
ΥΓ. Όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι οπαδοί που έχουν ακόμα παρωπίδες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τι θα “πει” ο πρόεδρος, τι θα “κάνει” ο πρόεδρος δυστυχώς θα υπάρχει ακόμα αυτό το σάπιο σύστημα που εξαθλιώνει ημέρα με την ημέρα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι υπάρχουν και μερικοί που βρίσκονται στα pay-roll των προέδρων που είναι διαχειριστές του συστήματος και κάτω από την ανέχεια του συστήματος που υπηρετούν “σκοτώνουν” ότι πιο ωραίο υπάρχει στα ομαδικά αθλήματα, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…..

Ξεκινά αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων με Παναιτωλικό

Previous article

Νίκες για Παίδες και Έφηβους στο μπάσκετ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up