ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Κόλλησε” το γιοφύρι της Άρτα-κης για ακόμα μια φορά

0

Η ανέγερση του ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ Γυμναστηρίου της Αρτάκης  «κόλλησε» ξανά σύμφωνα με την απάντηση του Δήμαρχου Σ.Τζουλάκη σε ερώτηση του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γ.Κουτελάκη. Αιτία κάποιες μικροδιαφορές στα σχέδια και άρα και στην Πολεοδομική Άδεια.

  Δύο χρόνια μετά την δημοπράτηση του έργου (Σεπτέμβριος 2017), ένα χρόνο μετά την κήρυξη   οριστικού αναδόχου του έργου της Ανέγερσης, δύο χρόνια μετά την ανάδειξη αναδόχου της κατεδάφισης του παλαιού Γυμναστηρίου και ένα χρόνο μετά την έναρξη της κατεδάφισης του παλαιού ΚΛΕΙΣΤΟΥ ..βρισκόμαστε πάλι σε σημείου ΝΕΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

  Οι δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής από τις αρχές του 2019 ότι πριν το καλοκαίρι θα αρχίσουν τα έργα … για μια ακόμα φορά αποδείχθηκαν προεκλογικές κοροϊδίες προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς του φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

  Ουδείς από την Δημοτική Αρχή είναι πλέον σε θέση να προσδιορίσει,  περίπου έστω, τον χρόνο έναρξης των εργασιών ανέγερσης του ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 3500. Να θυμίσουμε ότι οι μελέτες του είχαν γίνει το 2013-14 από τον τότε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Κουτελάκη όπως και το γεγονός ότι χάρι στις ενέργειες του ιδίου ως Δημάρχου είχε υπογραφεί η πρώτη Προγραμματική Σύμβαση της ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ του από την Περιφέρεια Αττικής ύψους 17.500.000 ευρώ.

  Η αμηχανία της Δημοτικής Αρχής στον χειρισμό του θέματος την οδηγεί πέραν των άλλων σημαντικών που προαναφέραμε και σε αντιφάσεις και ψέματα κορυφαίων στελεχών της. Αφορμή για την ανακίνηση του θέματος την περίοδο αυτή αποτέλεσε η εγγραφή ενός «ύποπτου και περίεργου» κωδικού 24.800 ευρώ στην πρόσφατη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Οικονομικού έτους 2019.

Ο ΚΟΥΠΑΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ,,, ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ-ΚΑΣΤΟΡΗ

  «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  και έρευνα αγοράς  υλικών για την κατάρτιση πρότασης διαμόρφωσης των χώρων φουαγέ και αναψυκτήριου του νέου Κλειστού Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου Δήμου Ν.Σμύρνης» 24.800 ευρώ είναι ο κωδικός που ανεγράφη στην αναμόρφωση του Προϋπολογισμό. Όταν ρωτήθηκε γ’αυτόν τον κωδικό ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σ.Κούπας ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» Θ.Καστόρη σε συνεδρίαση της Επιτροπής,  απάντησε ψευδέστατα ότι πράγματι αφορά μια έρευνα αγοράς για υλικά του φουαγέ και του Αναψυκτήριου του Νέου Κλειστού. Την «επομένη» στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέδειξε την «αστειότητα» του κωδικού ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γ.Κουτελάκης καλώντας τον Δήμαρχο να πει την αλήθεια για  την πραγματική ανάγκη αναγραφής ενός τέτοιου «εικονικού» κωδικού στον προϋπολογιαμό. Ο Δήμαρχος προ της πίεσης αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι πίσω από τον κωδικό αυτόν «κρύβεται» η ανάγκη μιας επιπλέον αναγκαίας Μελέτης  για την πρόοδο της έναρξης των εργασιών Ανέγερσης του ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Πηγή: neasmyrninews.gr

Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Live Streaming Πανιώνιος – Αθηναϊκός

Previous article

Νίκησε με 3-0 σετ το ανδρικό Βόλεϊ τον Κέρκη

Next article
Login/Sign up