ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Γιοφύρι της Αρτάς-κης” Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…. (Vid)

0

Απάντησε σε ερώτηση της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης για το κλειστό της Αρτάκης με πολλά πιστεύω, φταίνε και αυτοί, φταίμε και εμείς.

Ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης σε ερώτηση της μείζονος αντιπολίτευσης και πιο συγκεκριμένα του κύριου Κουτελάκη για το τι μέλλει γενέσθαι για το κλειστό της Αρτάκης απάντησε και έδωσε εξηγήσεις για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον ανάδοχο και τις μελέτες που ζητά, μαζί με την εννεάμηνη παράταση.

Ο κύριος Τζουλάκης μετά από πολλά εμείς, αυτοί, οι άλλοι, τι θα πει δε φταίμε εμείς, τι θα πει πως φταίγαν οι άλλοι, τι θα πει πως φταίνε αυτοί, τι θα πει ρε σεις, τι θα πει….

Θα πει πως φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι, φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς…. Τελικά βρήκαμε ποιος φταίει…. Φταίει κι ο Χατζηπετρής.

Εμείς κρατάμε τις τελευταίες λέξεις, Πιστεύω και εύχομαι ότι θα το ξεπεράσουμε. Άντε κυρ Σταύρο να το δούμε και να μην το πιστεύουμε.

Σε ερώτηση του κύριου Κουτελάκη αν η περιφέρεια έχει υπογράψει ο δήμαρχος απάντησε ότι η περιφέρεια δεν έχει υπογράψει και μετά από πολλά πιστεύω…. απάντησε ότι θα καλέσει τον ανάδοχο η περιφέρεια για να φέρει τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά (ενήμερα) για να υπογράψουν και οι δύο και να αρχίσει το έργο.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…. Σταύρο.

Δείτε το video του δημοτικού συμβουλίου και την ερώτηση και απάντηση για το κλειστό της Αρτάκης.

 

 

Το ποδοσφαιρικό μνημόνιο Μητσοτάκη (Vid)

Previous article

Το τμήμα Χάντμπολ κόβει την πίτα του

Next article
Login/Sign up