ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

“Γιοφύρι της Άρτας-κης”…Άκρα του τάφου σιωπή…

0

Το “αιώνιο” πρόβλημα του δημοτικού σταδίου της οδού Αρτάκης καλά κρατεί και πλέον οι υπεύθυνοι για να μην εκτίθενται και άλλο στους δημότες κρατούν επτασφράγιστα μυστικά.

Τι θέλουμε να πούμε με την εισαγωγή, ότι πριν μερικές ημέρες υπήρξε μια συνάντηση του δημάρχου Νέας Σμύρνης, του κύριου Πατούλη και της κυρίας Νάνου. Μετά από αυτή την συνάντηση δεν υπήρξε καμία μα καμία ανακοίνωση ούτε έστω μια διαρροή για το τι συζητήθηκε επάνω στο καυτό θέμα του “Γιοφύρι της Άρτας-κης”.

Ο ίδιος ο δήμαρχος είχε αναφέρει σε ερώτηση της αντιπολίτευσης σε δημοτικό συμβούλιο, ότι έχουν μπλέξει με εργολάβο που δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος γι’ αυτό το έργο και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πλέον δεν είμαστε σίγουροι για το πότε και αν θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο έργο.

Πριν την αναφορά του δημάρχου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υπήρξαν σύμβουλοι της συμπολίτευσης που ήταν ενεργοί στα social media και μοίραζαν δεξιά και αριστερά ημερομηνίες έναρξης του έργου και έλεγαν ότι ήξεραν τον εργολάβο που έχει αναλάβει την ανέγερση του κλειστού της Αρτάκης. Μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο και να ψάχνουν και το όνομα που θα του δώσουν. Τι υποκρισία θεέ μου αλλά… ας όψεται που θα έλεγε και κάποιος φίλος.

Θέλουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη και μακάρι ας βγούμε λάθος. Το κλειστό της Αρτάκης μάλλον για τον δήμο της Νέας Σμύρνης είναι καμένο χαρτί και δεν θα μπει εργάτης και μηχανήματα μέχρι και το τέλος της τετραετίας αυτής της δημοτικής αρχής.

Καλούμε την αντιπολίτευση του δήμου σύσσωμη να φέρει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ερώτηση προς τον δήμαρχο να πει στον δημότη της Νέας Σμύρνης το τι έγινε σε αυτή την συνάντηση να ενημερωθεί και επιτέλους ας ακουστούν αλήθειες που θα πονέσουν τους ψηφοφόρους της Νέας Σμύρνης.

Ο Κομίνης στο Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Previous article

Το ημερολόγιο του τμήματος handball του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up