ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψήφισε και επιμένει η Λίγκα για 14 ομάδες

0

Το Δ.Σ της Λίγκας συνεδρίασε και αποφάσισε με 13-1 να μην γίνει αναδιάρθρωση στο νέο πρωτάθλημα 2020-2021

Με ψήφους 13-1 -Μόνο ο Πανιώνιος ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης- η Λίγκα αποφάσισε σήμερα να μην πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος και να παραμείνουν οι ομάδες 14.

Πλέον με την ψηφοφορία αυτή ο Πανιώνιος υποβιβάζεται και το καυτό μπαλάκι το αναλαμβάνει η ΕΠΟ για το τι θα αποφασίσει. Να σημειώσουμε εδώ ότι στην ψηφοφορία της Λίγκας η ΕΠΟ ψήφισε λευκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1

«Ομόφωνα επικυρώθηκαν η βαθμολογία για τις θέσεις 1 έως 6 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, καθώς και οι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League. Η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, θα επικυρωθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρo Δ.Σ. της Super League και θεσμικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, για την προετοιμασία αναλυτικού πρωτοκόλλου επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη διατύπωση συγκεκριμένων μέτρων ουσιαστικής στήριξης του Ποδοσφαίρου από τις επιπτώσεις της πανδημίας, προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη.

Επελέγη η εταιρεία InStat ως ανάδοχος για τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

Εγκρίθηκε η σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την εταιρεία INTERWETTEN.

Επελέγη η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, αγωνιστικών περιόδων 2020-21 και 2021-22».

Η πρώτη προσφυγή από Αμερικάνο ήρθε και ψάχνει αποδέκτη

Previous article

Οι νέοι πίνακες των διαιτητών χωρίς τον Κομίνη μέσα

Next article
Login/Sign up