ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΣΑΠ: “Δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ”

0

Χωρίς να γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές αν το Σαββατοκύριακο θα έχουν αγώνες ζητούν να βρεθεί λύση γιατί δεν γίνεται να είναι στον “αέρα” αν θα έχουν αγώνες σε τρεις ημέρες ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, όχι για εκείνον αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να υπενθυμίσει σε όλους την 1η κιόλας ημέρα του νέου χρόνου, πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αθλήματος. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε λίγο πριν τις 17:00 ημέρα Τετάρτη και δεν γνωρίζουμε αν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Super League. Είναι δυνατόν;

Σεβόμαστε τα προβλήματα κάθε κλάδου και είμαστε οι πρώτοι και μάλιστα πολλάκις, που έχουμε ζητήσει να υπάρξει διευρυμένη συζήτηση για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολοι μαζί να βρούμε λύσεις. ΟΜΩΣ η αβεβαιότητα που υπάρχει μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, τόσο ως επαγγελματίες όσο και σαν προσωπικότητες. Ζητούμε άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ενημερωθούμε εάν τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όσο δύναται να συμβεί πλέον κάτι ανάλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κλείνοντας δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ».

Μέχρι τις 11 το βράδυ αποφασίζουν οι διαιτητές

Previous article

Έκαναν πίσω οι διαιτητές-κανονικά το πρωτάθλημα.

Next article
Login/Sign up