ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΣΑΠ: “Ανησυχία για την μη έναρξη Football League και Γ’ Εθνικής”

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ για την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους αρχηγούς της Football League και με την διοργανώτρια αρχή

Μετά την τηλεδιάσκεψη ο ΠΣΑΠ έβγαλε ανακοίνωση όπου εκφράζει την ανησυχία του για την μη έναρξη της Football League αλλά και για την συνέχεια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της Football League και της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Football League, η οποία παραμένει η μόνη επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα στην Ευρώπη που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο ΠΣΑΠ μετέφερε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής τους έντονους προβληματισμούς του και την ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις, Εξέλιξη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμη και έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ μας ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων η συνέχιση Football League και Γ’ Εθνικής

Previous article

Πάνθηρες: “Χρόνια Πολλά Αλτάυ”

Next article
Login/Sign up