ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα για να βρούν λάθος τον Πανιώνιο

0

Ο Πανιώνιος είναι πρώτος στην βαθμολογία του 6ου ομίλου και αυτό μερικούς αντίπαλους που άλλα υπολόγιζαν, ή άλλα τους είχαν τάξει μερικοί δεν τους αρέσει έτσι σήμερα κυκλοφόρησαν μερικά δημοσιεύματα σε site όπου αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος μετά την ισοπαλία που πήρε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θέλουν να του την πάρουν πίσω στα χαρτιά και να δώσουν το παιχνίδι στην Ηλιούπολη

Αλήθεια, πόσο «κοστίζει» όλο αυτό το παιχνίδι που παίζεται και μάλλον θα παίζεται για ακόμα τρεις αγωνιστικές? Δεν ξέρει κανείς? Λέτε, νικητής να βγει αυτός που έχει τους πιο δυνατούς «φίλους»?

Τελικά δεν είναι μόνο η super λίγδα που όλα φαίνονται ωραία στις LCD οθόνες μας και από πίσω βρωμά και ζέχνει ότι πιάνεις, είναι και από κάτω βρώμικα όλα, τόσο βρώμικα που μπορείς να μπεις μπανιαρισμένος σε αυτό το «παιχνίδι» και όταν βγεις από εκεί να βρωμάς σαν τον «Αχόρταγο».

Ελλάς το μεγαλείο σου αλλά δεν υπάρχει ένας πολιτικός ένα πολιτικό κόμμα που να μπορέσει να φτιάξει αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση γι’ αυτό έχουμε καταντήσει να είμαστε στο ranking της UEFA κάτω και από την Κύπρο και ο πρωταθλητής να παίζει αγώνες champion league από τον Αύγουστο μην αναφέρω για το Europa League. Ποιο? Δεν υπάρχει αυτό και σε αυτό θα παίζουμε στην πιο κάτω διοργάνωση μιας και δεν είμαστε άξιοι ως χώρα να φτιάξουμε ένα υγειές ποδοσφαιρικό σύστημα.

Πάμε τώρα στην ουσία του θέματος «δημοσιογραφικά» site αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος θα χάσει στα χαρτιά (Μόνο έτσι ξέρουν να τον κερδίζουν εδώ και χρόνια) το παιχνίδι λόγω ότι ο Κοντοές στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό «ξέχασε» να υπογράψει και την τρίτη σελίδα του φύλλου αγώνα. Ο κανονισμός λέει -Ποιος κανονισμός τώρα θα μου πείτε, των μπράβων που έρχονται σε ένα γήπεδο ώς φιλοξενούμενοι και βρίζουν υπεύθυνους τύπου, βρίζουν δημοσιογράφους, ΑΛΛΑ και αστυνομικούς που κάθονται σούζα μπροστά του- ότι αν ο αρχηγός της ομάδας ξεχάσει να υπογράψει το φύλλο αγώνα τιμωρείται όπου για την τιμωρία του αποφασίζει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Μια πειθαρχική επιτροπή η οποία θα πρέπει να συνεδριάσει και να ενημερώσει εκτός από την ΕΠΟ αλλά και τις ίδιες τις ομάδες για τις ποινές που αφορούν τους ποδοσφαιριστές. Στο ποινολόγιο της ΕΠΟ πριν τον αγώνα με την Ηλιούπολη ο Κοντοές δεν ήταν τιμωρημένος. Υπάρχουν οι πίνακες των τιμωρημένων και μέσα δεν ήταν ο αρχηγός του Πανιωνίου.

Τώρα εφόσον γίνει καταγγελία τον λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακόμα υπάρχει και θα κρίνει αν ο Κοντοές έπρεπε να είναι στον αγώνα με την Ηλιούπολη ή όχι.

Έτσι έχουν τα πράγματα και όχι όπως θέλουν να τα πλασάρουν μερικοί σε φιλικά τους site για να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του Πανιωνίου.

Υ.Γ Σε όλους εσάς που έρχεστε και παίζετε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης που έχουν περάσει στα 130 χρόνια της ιστορίας του Πανιωνίου όλα τα ιερά τέρατα του ξένου και Ελληνικού ποδοσφαίρου θέλω να πω το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να σέβεστε όλους αυτούς και πάνω απ’ όλα τον Πανιώνιο που ως οικοδεσπότης σέβεται τον κάθε φιλοξενούμενο όσο καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Λ.Τ

Μόνος πρώτος στην βαθμολογία – Οι επόμενες αγωνιστικές

Previous article

Ο Πανιώνιος κατέλαβε την 2η θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Next article
Login/Sign up