Πρόστιμο σε Πανιώνιο και Ζαμάνη για το παιχνίδι με Ατρόμητο

Απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο για το Νίκο Ζαμάνη αλλά και για την ΠΑΕ Πανιώνιος για το παιχνίδι με Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη

Τιμωρία με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 5.000 € στο Νίκο Ζαμάνη για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Επίσης τιμωρήθηκε και ο Πανιώνιος με το ίδιο χρηματικό ποσό για την συμπεριφορά των φιλάθλων του. 

Αναλυτικά η απόφαση:

«Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνης (Δ/ντής ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.  Επίσης, επιβάλλει στον κ. Ν. ΖΑΜΑΝΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».