Προς αναζήτηση στόπερ στην πλατεία

Ο Πανιώνιος ψάχνει τώρα να κλείσει ένα παίκτη για τα στόπερ του μιας και Γκιοατά και Μπανανά αποτελούν παρελθόν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης

Με μόνο σίγουρο τον Σταυρόπουλο οι κυανέρυθροι θέλουν να κλείσουν ακόμα ένα στόπερ για την άμυνά τους. Με κλεισμένο τον Γκουστάβο Ντομίνγκες και με τον Σταυρόπουλο η άμυνα θα χρειαστεί ακόμα ένα κεντρικό αμυντικό για να δυναμώσει.

Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου ο Πανιώνιος είχε πάρει τον Νόβακ αλλά ήταν τραυματίας μετά τις ιατρικές εξετάσεις που του είχαν γίνει. Όλοι στην πλατεία τότε έλεγαν ότι θα αποτελέσει καλοκαιρινή μεταγραφή ο παίκτης μετά την αποθεραπεία του, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν και πλέον ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον Στέφανο Ευαγγέλου ο οποίος έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Στέφανος Ευαγγέλου είναι μια καλή περίπτωση δανεικού για την πλατεία μιας και ο παίκτης έχει ξεκινήσει καριέρα από τον Πανιώνιο και όλοι στην πλατεία έχουν καλή άποψη για τον παίκτη.