ΠΟΛΟ

Πρέπει να ντρέπεστε κύριε Μπουρδάμη για ό,τι κάνατε σήμερα

0

Σήμερα ένας ανεκδιήγητος διαιτητής Πόλο κατάφερε και έκλεψε μία νίκη από ένα λάθος που μπορεί να στερήσει ακόμα και την παραμονή στην Α1 στον Πανιώνιο

Αυτό που γίνεται στο Πόλο και στην Α1 ανδρών εδώ και δύο χρόνια δεν έχει λογική εξήγηση. Σήμερα για ακόμα μία φορά αποδείξατε όλοι πόσο θέλετε να ρίξετε τον Πανιώνιο στην Α2 του πόλο. 

Ο διαιτητής του αγώνα ενώ βρίσκεται μακριά από τον επόπτη γραμμής να μην κατοχυρώνει το γκολ του Θεοδόση Παπαλουκά και να λέει ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή μόνο το 80%.

Με τον Μιχάλη Βέκκο να δηλώνει ότι δεν γίνεται να δόθηκε καταρχάς γκολ από τον επόπτη και τον διαιτητή που βρισκόταν πιο κοντά, αλλά να ακυρώθηκε από τον διαιτητή Μπουδράμη που ήταν πιο μακριά. Να τους φωνάζει και τους δύο ο κύριος “εντεταλμένος” και να τους πείθει ότι δεν ισχύει το γκολ. Αλήθεια κύριε Μπουρδάμη τι τους είπατε και τους πείσατε? Ότι έχετε το βιονικό μάτι?

Πρέπει να ντρέπεστε κύριε Μπουρδάμη για όσα αίσχη κάνατε σήμερα μπροστά σε τόσο κόσμο και στους αθλητές του Πανιώνιου.

Οι δηλώσεις του παίκτη του Πανιωνίου:

«Σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου είναι λογικό να υπάρχουν κάποια ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές γιατί δεν είναι ρομπότ, αλλά δεν γίνεται 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 9-8 να μπαίνει γκολ και ο επόπτης γραμμής και ο ένας διαιτητής να έχουν δείξει γκολ, ενώ ο δεύτερος διαιτητής που είναι 6 μέτρα μακριά και δεν έχει καλή οπτική γωνία να ακυρώνει το γκολ, παίρνοντας πάνω του  τη φάση και να λέει ότι έχει περάσει μόνο το 80% της μπάλας (ίσως το μέτρησε με χάρακα και το ξέρει) και να λέει στο τέλος του αγώνα: «Εγώ θέλω να έχω την συνείδηση μου καθαρή».

Αυτό το λένε άνθρωποι όταν ξέρουν ότι έχουν κάνει λάθος και παίρνουν στις πλάτες τους το βάρος μιας ομάδας που παλεύει όλο τον χρόνο. Δεν σέβονται τον κόπο τον αθλητών.

Στη συνέχεια βγάζουν κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας χωρίς λόγο και χωρίς καμία προειδοποίηση και από την αντίπαλη μεριά όλος ο πάγκος και ο προπονητής προκαλούν συνέχεια και δεν τους κάνουν ούτε μια παρατήρηση!

Κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι ή πρέπει να μάθουν να σφυρίζουν ή να τους απαγορεύσουν να σφυρίζουν.

Το αξιοσημείωτο του πρώτου αγώνα πέρα απ το ότι οι αποβολές ήταν 14-5 κατά της ομάδας μου για επόπτη γραμμής είχαν βάλει ένα παιδάκι που απλά είχε έρθει να δει τον αγώνα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Είμαστε δύο αγώνες τώρα που παίζουμε 7 εναντίον 9. Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει και να μας σεβαστούν».

Σακελλαρίου: “Είναι μονόδρομος για εμάς η παραμονή”

Previous article

Live Streaming (Audio) Πανιώνιος – Λεβαδειακός την Κυριακή 19:00

Next article
Login/Sign up