ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρέπει να ντρέπεστε εκεί στην ΕΠΟ πόσο ακόμα θα μας κυνηγάτε?

0

Σε απολογία πάλι ο Πανιώνιος για συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της Ριζούπολης με τον Απόλλων Σμύρνης

Η ΕΠΟ προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα από τις ομάδες και βρίσκουν ότι θέλουν ή από έκθεση της αστυνομίας ή από έκθεση του παρατηρητή και ρίχνει πρόστιμα στον Πανιώνιο έτσι ώστε να τον εξουθενώσει οικονομικά και ηθικά.

Αυτό που παραπέμπει τον Πανιώνιο σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/1/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα  και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/108333 από 16-1-2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμ.-ΠΑΕ Πανιώνιος.

 * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 3 περ. α΄ και στ΄ του ΠΚ της ΕΠΟ.              

Τι έκαναν κύριοι της ΕΠΟ οι φίλαθλοι του Πανιώνιου? Μήπως άναψαν καπνογόνα? Μήπως “μαχαιρώθηκαν” στην αερογέφυρα του σταδίου του Βόλου? Ή μήπως σκοτώθηκε κάποιος αντίπαλος σε συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων? Αλλά ξέχασα έγινε ένα επεισόδιο έξω από το γήπεδο. Όπου η διμοιρία των ΜΑΤ που συνόδευε τους οπαδούς του Πανιώνιου επιτέθηκε στην ουρά της πορείας λεκτικά με ύβρεις και όταν το κατάλαβε ο επικεφαλής των Πανθήρων και πήγε να τους πει ότι εμείς θέλουμε να φύγουμε ειρηνικά από το γήπεδο, κάποιος “Μπάτσος” ναι κύριοι “μπάτσος” όπως το ακούτε του επιτέθηκε με το γκλόπ και τον χτύπησε άσχημα στο χέρι. Αυτό το αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας του Τόσκα? ΟΧΙ γιατί δεν τους συμφέρει.

Αλλά τέλος πάντων, δεν σας άρεσε η τόσο ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην Ριζούπολη ανάμεσα σε δύο σωματεία που είναι από το 1890 στην ιστορία του αθλητισμού? Δεν σας άρεσε που αντίπαλοι οπαδοί ήταν μόνο για 90′ στο γήπεδο και πριν αρχίσει ο αγώνας σήκωσαν μαζί πανό για την “ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ”.

Δεν θέλετε ειρηνικά και ωραία σε φίλαθλη ατμόσφαιρα γήπεδα, ούτε εσείς ούτε τα αφεντικά σας. Θέλετε μαχαιρώματα και επεισόδια για να δικαιολογείτε μισθούς και προμήθειες που πηγαίνουν σε τσέπες υπευθύνων. 

Αυτό θέλετε γι’ αυτό δεν πατάσσεται καμία βία σε κανένα γήπεδο αντιθέτως θέλετε επεισόδια για να τρίβετε τα χέρια σας και τις τσέπες σας.

Ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας είναι η Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού όταν και οι δύο ομάδες έπαιζαν ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα εσείς είσαστε στα καφενεία και παίζατε τάβλι.

Αυτό με τις ποινές δεν θα περάσει θα λογοδοτήσετε όλοι για τον πόλεμο ηθικό και χρηματικό που κάνετε στον Πανιώνιο δεν πάει άλλο. Νισάφι πια.

Και επειδή πολλοί ρωτούν τι είναι αυτά τα άρθρα του ποινικού κώδικα της ΕΠΟ και τι λένε σας παραθέτουμε όλο τον ποινικό κώδικα της ΕΠΟ και τι λέει:

PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_2015

Στα “Κυανέρυθρα” ο Παναγιώτης Μακρύλλος

Previous article

Κανονικά ο Τασουλής με Παναιτωλικό

Next article
Login/Sign up