ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που πάτε βρε “γατάκια” να τα βάλετε με τον “γάτο”

0

Πήγαν μερικά μπατιράκια πρόεδροι Ελληνικών ομάδων να πάνε να αγοράσουν τον Καρίμ και τον Μασούντ για μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά, δεν ήξεραν δε ρώταγαν?

Βρε γατάκια πρόεδροι πήγατε να τα βάλετε και να πάρετε “τσάμπα” τον Ανσαριφάρντ, και τον Μασούντ νομίζοντας ότι είναι ο Μπακασέτας και ο Αραβίδης?

Σας γέλασαν αυτοί που σας συμβούλευσαν και δεν υπολόγισαν στον “γάτο” όπου “γάτος” βάλτε Ρέζα Φαζέλ ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρ και του Μασούντ Σοτζέι.

Ποιός είναι ο Ρέζα Φαζέλ? Είναι Ιρανός ατζέντης με έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, του αρέσει η ακριβή ζωή και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Είναι ατζέντης του Οζίλ, Σαχίν, Αλντιντόπ! Πρόκειται για τον μάνατζερ που ανέβαλε σε ηλικία 17 ετών την εκπροσώπηση του Μεσούτ Οζίλ καταφέροντας να τον πουλήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα σε λιγότερο από έναν χρόνο είχε βάλει την υπογραφή του και στις μεταγραφές των Νούρι Σαχίν και Χαμίτ Αλντιντόπ στη «βασίλισσα» κάνοντας επίδειξη μανατζερικής δύναμης!

Το γραφείο «International Soccer Management» του Ρέζα Φαζέλ, αριθμεί περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι Εμρέ Τσάν, Μαχμούντ Νταχούντ και Νούρι Σαχίν.

Έχοντας αναπτύξει δεσμούς με Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Αμβούργο δεν δυσκολεύεται να εξασφαλίσει καλά συμβόλαια για τους ποδοσφαιριστές του. Το ίδιο θέλει να πράξει και στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ που μερικοί πρόεδροι προσπάθησαν να τον πάρουν τσάμπα αλλά τους έκατσε δύσκολος ο Φαζέλ και τους ζήτησε 750.000 ευρώ και αν δεν θέλουν θα πάει στην Μπορούσια του Ντόρτμουντ.

Εκεί όλοι οι ανοιχτοχέρηδες πρόεδροι έκατσαν πίσω και σφύραγαν κλέφτηκα, ενώ οι δημοσιογραφίσκοι τους συνέχιζαν να τον έχουν κλείσει μία για ΑΕΚ μία για ΠΑΟΚ και ΟΛΟΙ είχαν επικρατέστερο τον Ολυμπιακό.

Αλλά δεν είχαν ιδέα για τη τους περιμένει? Τους περίμενε στο τέλος ο Φαζέλ που τους χάλασε την δουλειά.

Δεν προχωρά με Μιραμάρ ο Πανιώνιος

Previous article

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2017

Next article
Login/Sign up