ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πούλησαν “φύκια για μεταξωτή κορδέλα”…

0

Χωρίς περιττά λόγια αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο της ιστοσελίδας neasmyrninews για το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί με το κλειστό της οδού Αρτάκης

Η ανέγερση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης αναβάλλεται για αργότερα, παρά την Δημοπράτηση του και την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Τα τότε πανηγύρια της Δημοτικής Αρχής, ένα χρόνο μετά μετατράπηκαν σε «αμηχανία». Ούτε αυτό το έργο που βρήκε έτοιμο μελετητικά και ώριμο με εξασφαλισμένη Χρηματοδότηση, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή,  αδυνατεί απελπιστικά να το ξεκινήσει.

  Η εκτίμηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής  για πολλοστή φορά έπεσε έξω. Για το γκρέμισμα του υφιστάμενου γηπέδου έχει βγει ανάδοχος    πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο αφού υποτίθεται ότι ήταν έτοιμη η έναρξη εργασιών του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου. Η πρόσφατη φωτογραφία του Δήμαρχου με τον ανάδοχο της κατεδάφισης να υπογράφουν συμφωνητικό θα μπορούσε να έχει βγει και πριν ενάμιση χρόνο…βγήκε  τώρα …αφού δεν μπορεί να βγει αντίστοιχη  με τον κατασκευαστή της ανέγερσης…Κάτι να λέμε ότι κάνουμε… Εκλογές έρχονται…

  Από το Πάσχα με μεγάλη καθυστέρηση αλλά με απόλυτη πλέον βεβαιότητα ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι αρχίζουν τα έργα κατεδάφισης και από Σεπτέμβριο οι εργασίες ανέγερσης του Νέου Κλειστού Γηπέδου 3500 θέσεων. Για τον λόγο αυτό ενημερώθηκαν οι ομάδες και μεταξύ αυτών και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που χρησιμοποιούσαν το ΚΛΕΙΣΤΟ να αναζητήσουν  άλλα γήπεδα για Προπονήσεις και Αγώνες.

 Ο Δήμος και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Καριοφίλη εργάστηκαν συστηματικά και βρήκαν στο Σ.Ε.Φ τα γήπεδα Μπάσκετ και Βόλεϊ που ικανοποιούν πλήρως τις  μη επαγγελματικές ομάδες της πόλης που θα έμεναν χωρίς στέγη όχι όμως και την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της N.S.N οι εργασίες κατεδάφισης θα αρχίσουν – και σωστά – όταν θα έχει εκδοθεί και η ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ και προσδιορίζονται με την έναρξη του νέου χρόνου τουλάχιστον. Η νέα αυτή εξέλιξη – παράταση θορύβησε την Δημοτική Αρχή σε ότι τουλάχιστον αφορά την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Προ της «αστειότητας» η ΚΑΕ να προπονείται και να αγωνίζεται μακριά από την Νέα Σμύρνη-αν βρει εναλλακτικό γήπεδο – καταβάλλοντας μεγάλα ποσά αλλά κυρίως μειώνοντας την δυναμικότητά της στους εντός  έδρας αγώνες και το Κλειστό της Αρτάκης να στέκει στην θέση του, ο Δήμαρχος από τον φόβο μεγάλης κατακραυγής προχώρησε στο «αυτονόητο» … δήλωσε το απολύτως προφανές ότι η ΚΑΕ μπορεί να αγωνίζεται και να προπονείται στο ΑΡΤΑΚΗΣ μέχρι να αρχίσει το γκρέμισμά του. Το διαφορετικό θα ήταν απαράδεκτο δηλ. το ΑΡΤΑΚΗΣ να είναι στη θέση του και η ομάδα να αγωνίζεται αλλού χάνοντας ίσως κρίσιμους αγώνες με ομάδες ισοδύναμες  στους οποίους   η ΕΔΡΑ μετράει πολύ.

  Δηλαδή το απολύτως αυτονόητο και προφανές ο Δήμαρχος το «πούλησε» για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΗ. Ο Δήμος έβγαλε πανηγυρική ανακοίνωση και «απαίτησε» και έλαβε και «ευχαριστήρια» ανακοίνωση και από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

  Πούλησε ο Δήμαρχος «φύκια για μεταξωτή κορδέλα» …Υπήρχε δηλαδή περίπτωση το Κλειστό της Αρτάκης να παραμένει στην θέση του και η ΚΑΕ να τρέχει να κάνει προετοιμασία ,προπονήσεις και αγώνες αλλού; Αρα δεν παραχώρησε, δεν μας έκανε την χάρι…το αυτονόητο «πούλησε» για παραχώρηση…αν δεν το έκανε θα υφίσταντο την «χλεύη» των φίλων του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ… γιαυτό άλλαξε εσπευσμένα την αρχική και λανθασμένη απόφασή του..

Πηγή: neasmyrninews.gr

Ο Φωτιάδης σφυρίζει στην Ριζούπολη

Previous article

12.000€ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του

Next article
Login/Sign up