Πόλο: Πανιώνιος – Υδραϊκός 3-2

Ο Πανιώνιος νίκησε σήμερα τον Υδραϊκό μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 3-2

Η ομάδα του Ιστορικού ξεκίνησε καλά και μόλις στα μισά του πρώτου οκταλέπτου πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τον Παπαλουκά κάνοντας το 1-0.

Ένα 1.45» πριν λήξει το πρώτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός κατάφερε και ισοφάρισε με τον Χαραλαμπόπουλο κάνοντας το σκορ 1-1. Έτσι και έληξε το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά και είχε πολύ καλή αμυντική διάταξη, αλλά και η επίθεση κατάφερε να βγάλει ένα γκολ με τον Καλαϊτζή κάνοντας το 2-1 στο ένα λεπτό και σαράντα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Έτσι βρήκε μπροστά στο τέλος του ημιχρόνου τον Πανιώνιο με 2-1 γκολ και με επιθέσεις χαμένες αλλά και με μια άμυνα πρότυπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά και επιθετικά και μόλις στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα κατάφερε να ανεβάσει το σκορ του αγώνα με τον Μπργκουλιαν κάνοντας το 3-1.

Έτσι τελείωσε και το τρίτο οκτάλεπτο με τον Πανιώνιο να ελέγχει τον αγώνα αλλά και να προηγείται με 2 γκολ διαφορά του αντιπάλου του.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος κράτησε το σκορ του αγώνα μέχρι και έξι λεπτά πριν το τέλος όπου ο Χατζηκυριακάκης έκανε το 3-2 για τον Υδραϊκό.

Ο Πανιώνιος κράτησε έως και το τέλος του αγώνα το σκορ 3-2 και έτσι πήρε την νίκη και τους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Πανιώνιος – Υδραϊκός: 3-2

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-0, 0-1

Πανιώνιος(Δήμου): Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Καλαϊτζής 1, Μπργκούλιαν 1 

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης