Πόλο: «Κουτσιαλής είναι ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα»

Μεγάλη νίκη έκανε ο Πανιώνιος στο Πόλο ανδρών της Α1 και ο αρχηγός του Χρήστος Κουτσιαλής μίλησε για αυτή τη νίκη και όχι μόνο

Ο αρχηγός του Πανιώνιου στο πόλο μίλησε στο aquafeed24.com και αναφέρθηκε στην νίκη του Πανιώνιου επί του Απόλλωνα αλλά και για την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 του Πόλο. ανδρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Πανιώνιου στην συνέντευξη που έδωσε στο aquafeed24.com

«Όλες οι ομάδες όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ κοντά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και όλες τις αγωνιστικές τα πέντε από τα έξι παιχνίδια είναι ντέρμπι και νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν. Δεχθήκαμε δυο ήττες με το Φάληρο και με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες ειδικά με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν μες το πρόγραμμα. Πήραμε ένα παιχνίδι σήμερα στο οποίο στα χαρτιά ήμασταν αουτσάιντερ.  Όλα μπορούν να γίνουν».

Για τον Απόλλωνα:

«Είχαμε προετοιμαστεί τώρα και με τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον τρόπο που παίζει ο Απόλλωνας. Ο Απόλλωνας βασίζεται πάρα πολύ στο παιχνίδι των ξένων του και εμείς προσαρμοστήκαμε επάνω τους, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή εφαρμόσαμε την τακτική που μας είχε πει και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο νερό, περιορίσαμε τα πλεονεκτήματα του Απόλλωνα και αναδείξαμε τα δικά μας».

Για τον Πανιώνιο και αν έχει ξεμπλοκάρει επιθετικά:

«Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά που θέλει κάποιο χρόνο για να δέσει και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε όλους του τομείς.  Σίγουρα Θέλει πολύ δουλειά.

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ήμασταν πολύ αουτσάιντερ με τον Απόλλωνα, όπως δε θεωρώ ότι ήμασταν πολύ φαβορί με τα Χανιά  και τον ΟΦΗ. Όλες οι ομάδες πλην Ολυμπιακού Βουλιαγμένης  είναι πάρα πολύ  πολύ κοντά, οι ισορροπίες ανατρέπονται σε κάθε αγωνιστική και αυτό το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα».