ΠΟΛΟ

Πόλο γυναικών: Πανιώνιος – ΝΕ Πατρών 14-5

0

Τα κορίτσια του Πόλο του Πανιώνιου νίκησαν σήμερα Τρίτη 4/2 την Ν.Ε Πατρών με 14-5.

Οι γυναίκες του Χέλμη κατάφεραν και έκαναν την πρώτη τους νίκη για φέτος και έφεραν τα μεταξύ τους παιχνίδια με την Ν.Ε Πατρών σε 1-1.

Την επόμενη Τετάρτη η ομάδα των γυναικών του Πόλο πηγαίνει στην Πάτρα για να πετύχει το 1-2 και την είσοδό της στην επόμενη (Γ’ φάση) με 1 βαθμό. Ο ηττημένος μπαίνει και αυτός στην επόμενη φάση με μηδέν βαθμούς.

Ο Πανιώνιος επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον δικό του ρυθμό και έκανε ένα καλό ξεκίνημα με 4-0. Η ομάδα της Πάτρας δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα οκτάλεπτο και ο Πανιώνιος πήρε μια εύκολη νίκη έχοντας πρώτες σκόρερ τις Αποστολίδου και Κούβδου με τέσσερα τέρματα.

Πανιώνιος – ΝΕ Πατρών 14-5 (4-0, 3-2, 5-0, 2-3)

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 3, Δουρέκα Αδ., Καλογεροπούλου Δ. 1, Αποστολίδου 4, Τούρου 1, Κούβδου Ν. 4, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη 1, Μπινιάρη, Σολανάκη, Μήτσου, Ζερβού, Χέλμη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κιούρκα, Λούδη Ε., Γεωργίου 2, Τιτζερίνα, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Κ. 2, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Μανιάτη, Λυκοθανάση, Μιχαηλίδου Δ., Μαντζουρίδου, Κουρέτα 1

 

Το τμήμα ΣΚΑΚΙ του Πανιώνιου έκοψε την πίτα του (Pics)

Previous article

Συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Next article
Login/Sign up