ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιότητα Ζωής «Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες Ανέγερσης…»

0

Χαιρετίζει την απόφαση για την έναρξη των εργασιών του νέου κλειστού ο Γιώργος Κουτελάκης

Η «Ποιότητα Ζωής» του Γιώργου Κουτελάκη εξέδωσε ανακοίνωση όπου χαιρετίζει την υπογραφή ανέγερσης του Νέου Κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου όπου επί δημαρχίας του κ. Κουτελάκη μπήκε στα σκαριά η όλη διαδικασία των σημερινών υπογραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε την υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης του Νέου Κλειστού Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου 3500 θέσεων της πόλης μας.

Θεωρούμε τη χθεσινή μέρα πολύ καλή για το αύριο της πιο σημαντικής αθλητικής πόλης της χώρας.

Ένα έργο μεγάλης προστιθέμενης αθλητικής αξιας που τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από πολλές στενωπούς και δυσκολίες, με αστοχίες και λανθασμένους χειρισμούς, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος,τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την έναρξη κατασκευής του.

Αυτή την καλή μερα για την πόλη μας και το έργο, αφήνουμε στην άκρη τις αποτιμήσεις των χειρισμών που έθεσαν σε κινδυνο την κατασκευή του…και χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες για την ευτυχή κατάληξη του.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σγουρό που είναι αυτός που ως Περιφερειάρχης το 2010 το ενέταξε στα εκτελεστέα εργά της Περιφέρειας Αττικής και “κλειδωσε” τη χρηματοδότηση του με 17,5 εκ ευρώ, προ της εκπτώσεις που έλαβε κατά την δημοπράτηση του.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Δ.Νάνου για τις προσπάθειες τους να κρατήσουν “μέσα” στο έργο τον ανάδοχο και να το οδηγήσουν σε υπογραφή σύμβασης.

Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες Ανέγερσης…και να τελειώσουν σε χρόνο λογικό για το μέγεθος του έργου.

 

Οριστικά στα μπαράζ ο Πανιώνιος – Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης

Previous article

Ο Πανιώνιος βρίσκεται τέσσερις τελικούς μακριά από το πρωτάθλημα της αναδιάρθρωσης

Next article
Login/Sign up