ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος τράβηξε την πρίζα του VAR στη Νέα Σμύρνη? (Vid)

0

Οι Κυανέρυθροι ακόμα ψάχνουν να βρουν αν το VAR στον αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΟΚ είχε ρεύμα και δεν είχε τραβήξει κανείς την πρίζα…

Ο διαιτητής του αγώνα στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ ως γνωστό ήταν ο κύριος Κουμπαράκης με τους βοηθούς του… Ο διαιτητής και ο AVAR γνωρίζουμε μόνο στα χαρτιά ποιος ήταν γιατί δεν εμφανίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ούτε δευτερόλεπτο.

Φυσικά και η ομάδα του Πανιώνιου έχει φάσεις που έγιναν και κανείς μα κανείς από το VAR δεν ενόχλησε τον διαιτητή του αγώνα έτσι για τα μάτια του κόσμου να το δει μήπως είναι φάουλ και κάρτα στον φάουλ που κάνει στον Μασούρα στο πρώτο video και φάουλ εκτός περιοχής στον Παπανικολάου στο δεύτερο video.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως το παιχνίδι κύλησε χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί από το VAR. Πάντως πρέπει να το κοιτάξουν εκεί στη Νέα Σμύρνη μήπως δεν είχε ρεύμα το VAR αλλιώς δεν εξηγείτε τόσο αδιαφορία…

Με όλα αυτά οι διαιτητές θα κάνουν απεργία την 18η αγωνιστική με έτοιμα να αποσυρθούν οι μηνύσεις που κατά δήλωση τους δεν είναι άδικες.

 

 

 

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2 Τα στιγμιότυπα του αγώνα (Vid)

Previous article

Έτοιμος ο Ιστορικός κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας

Next article
Login/Sign up