ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ποιοι είστε εσείς που παίζετε με τον Πανιώνιο, τον κόσμο του και το κλειστό;

0

Ηταν 19/5/2018 όταν διαβάζαμε πως σε 36 μήνες το κλειστό της Αρτάκης, η “φωλιά” της Πανιώνιας μπασκετικής ψυχής μας θα ήταν έτοιμο προς παράδοση και θα ζούσαμε και πάλι μεγάλες ιστορικές στιγμές. Φτάσαμε 2/2/2021 και ακόμα τίποτα! Μόνο μπάζα, θλίψη, δάκρυα και αναμνήσεις…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Οι υποσχέσεις έχουν μείνει υποσχέσεις από τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, ο οποίος μας έλεγε ό,τι του έλεγαν. Το κλειστό γκρεμίστηκε και η ανέγερσή του που ήταν να γίνει το αργότερο σε τρία χρόνια, δηλαδή φέτος, το 2021, δεν έχει ξεκινήσει καν.

Με τα πολλά φτάσαμε στο 2020 όταν τον Δεκέμβριο και λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης δήλωναν πως στο τέλος Ιανουαρίου του 2021 θα υπάρχουν ευχάριστα. Κι όμως μπήκε ο Φεβρουάριος και ακόμα τίποτα.

Σήμερα, η Panionia-Idea γράφει πως “σε 15 ημέρες θα ξέρουμε τα τελικά νέα για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της οδού Αρτάκης”. Και γιατί σε 15 μέρες; Γιατί όπως σας ενημερώσαμε ο εργολάβος του έργου θα πρέπει να πει “ναι”, να σηκώσει μανίκια και να ξεκινήσει δουλειά. Ειδάλλως… Κρατηθείτε… Σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο ανάδοχος για την υπογραφή της Σύμβασης κηρύσσεται έκπτωτος και το έργο “βουλιάζει” οριστικά και θα θέλουμε τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια για να μπουν νέες βάσεις για να ξεκινήσει το έργο. Το φαντάζεστε; Κακός εφιάλτης.

Δήμος και Περιφέρεια γεμίζουν υποσχέσεις και λένε συνεχόμενα ψέματα. Το μήνυμα των Πανθήρων δεν αλλάζει. Είναι ένα και ξεκάθαρο: “Βάλτε μπρος το γήπεδο θα έχετε επισκέψεις”. Κάτι μου λέει πως δεν θα αργήσουν να έρθουν αυτές οι επισκέψεις. Και ρωτάω: Ποιοι είστε εσείς που παίζετε με τον Πανιώνιο, τον κόσμο του και το κλειστό;

Το τμήμα Χάντμπολ του Πανιωνίου βρήκε “στέγη” για τα γραφεία του

Previous article

Πάνθηρες: “Ο χρόνος κυλάει και το μόνο που μένει είναι ένα γκρεμισμένο κλειστό”

Next article
Login/Sign up