ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣΜΠΑΣΚΕΤ

Πλέον όλοι οι αγώνες είναι ένας τελικός

0

Όλοι μαζί μπορούμε να γεμίσουμε το Αρτάκης για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές και να πάρουμε τους αγώνες οπαδοί και φίλαθλοι του Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola παίζει το Σάββατο έναν τελικό και δεν είναι ο μόνος. Πλέον από εδώ και πέρα ο Ιστορικός και όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα και την θέλουν εκεί που ανήκει, θα δώσει άλλους 13 τελικούς. Για τι άλλο φυσικά, γι’ αυτό που θέλουμε όλοι, να κρατήσουμε τον Ιστορικό στην Α1.

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που αν ο Πανιώνιος το κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να ξανά παίξει στην έδρα του για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου που είναι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 16:30.

Να σημειώσουμε εδώ πως μετά το τέλος του α’ γύρου ανοίγει η μεταγραφική περίοδο για το μπάσκετ και ο Ιστορικός θα δυναμώσει και θα φέρει παίκτες για το ρόστερ του τουλάχιστον 2 με 3 από το μεσαίο και πάνω ράφι.

Αν ο Ιστορικός καταφέρει και πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ρέθυμνο το Σάββατο και Γυμναστικό Λάρισας Φάρο την άλλη εβδομάδα αμέσως θα έχει 3 νίκες και πλέον με το ηθικό πλεονέκτημα που θα έχει από τις δύο συνεχόμενες νίκες ΑΛΛΑ και με την βοήθεια του κόσμου του θα πάει στις 3 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Κολοσσού με άλλο αέρα, αέρα νικητή.

Έτσι για να έρθουμε στο θέμα μας ο κόσμος του Ιστορικού είναι αυτός που του έδωσε το “φιλί” της ζωής το καλοκαίρι του Πανιώνιου και τον έκανε και έπαιξε στην Basket League, έτσι και τώρα σε αυτά τα δύο παιχνίδια αυτός ο ίδιος κόσμος πρέπει να είναι μέσα στο Αρτάκης και να εμψυχώσει την ομάδα και στα δύο παιχνίδια.

Τα εισιτήρια με το Ρέθυμνο είναι πλέον στην διάθεση του κοινού και όλοι μπορούμε να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο όπου θέλουμε με 5 ευρώ. Η διοίκηση του Πανιώνιου κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον μπασκετικό Πανιώνιο πάλι δίπλα στην ομάδα και να αρχίζουν όλοι να θυμούνται τις παλιές δόξες έτσι ώστε να χαράξουμε πάλι όλοι μαζί τις καινούριες λαμπρές ιστορίες του Ιστορικού στο μπάσκετ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και τα διαρκείας έχουν πέσει σε πολύ χαμηλές τιμές και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το γήπεδο έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τρέχετε συνέχεια για εισιτήριο.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Πανιώνιος Βίκος Cola vs Ρέθυμνο Creta kings σε αριθμούς

Previous article

Απαγόρευσαν την μετακίνηση φιλάθλων στο Αγρίνιο

Next article
Login/Sign up