Πηγαίνει να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ο Ιστορικός

Έτοιμος ο Ιστορικός για τον αγώνα του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλοι στην ομάδα θέλουν να συνεχιστούν τα τελευταία καλά αποτελέσματα 

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή ξεκινά αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα με τον πρώτο αγώνα αυτό του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική στις 16:00

Ο Πανιώνιος προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Οι δύο νίκες για το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή, με Απόλλωνα και Άρη, τον τόνωσαν βαθμολογικά, αφού είχε μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα.

Ο Πανιώνιος έχει καταφέρει στην ιστορία του να κάνει τρεις νίκες στην έδρα του Παναθηναϊκού και τις τρεις στη Λεωφόρο και τις τρεις σε μεσημεριανά παιχνίδια! Το 1983 στις 14.45, το 2001 στις 15.00 και πέρσι πάλι στις 15.00. Και στις τρεις νίκες είχε Έλληνα προπονητή στον πάγκο. Πάνος Μάρκοβιτς, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και Μιχάλης Γρηγορίου.

Στο «Σπύρος Λούης» ο Πανιώνιος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Παναθηναϊκό, ενώ το πιο αξιομνημόνευτο παιχνίδι τους στο γήπεδο αυτό είναι τον Σεπτέμβριο του 1995, όταν ο Παναθηναϊκός είχε βάλει πέντε γκολ, όλα με τον Κριστόφ Βαζέχα, και ο Πανιώνιος τρία, όλα με τον Παντελή Τζούλη.

Και τα έξι παιχνίδια στην ιστορία της Α’ Εθνικής που έπαιξε γηπεδούχος με τον Πανιώνιο μήνα Οκτώβρη, ο Παναθηναϊκός τα κέρδισε, ενώ ανεξαρτήτως έδρας, ο Πανιώνιος δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα εννέα οκτωβριανά ματς.

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στην ιστορία του Πανιωνίου, ωστόσο δεν έχει καταφέρει στα τελευταία 12 παιχνίδια να κερδίσει δύο διαδοχικά.

Η ιστορία τους

Νίκες Παναθηναϊκού: 82

Ισοπαλίες: 28

Νίκες Πανιωνίου: 10

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 51

Ισοπαλίες: 6

Νίκες Πανιωνίου: 3