ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιμένοντας την τροπολογία Βασιλειάδη στη Super League

0

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της λίγκας το ρεπορτάζ της panionia-idea επιβεβαιώθηκε, κάποιοι πρόεδροι έβαλαν στο “τραπέζι” το θέμα να παραμείνουν “16” ομάδες και του χρόνου

Το θέμα να παραμείνουν “16” ομάδες και του χρόνου δεν ήταν μέσα στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της λίγκας αλλά έγινε. Κάποιοι πρόεδροι το έθεσαν και συζητήθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι υπέρ να παραμείνουν έτσι όπως είναι και ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του (Βαγγέλη Μπαταγιάννη) να αναφέρεται ότι δεν έχει και εκείνος αντίρρηση να μείνουν οι ομάδες 16.

Αν ο Βασιλειάδης δεν καταθέσει την τροπολογία, τότε θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί μια νομική φόρμουλα ώστε… να μην γίνει τελικά η αναδιάρθρωση. Μια αναδιάρθρωση, που εκτός από τις ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για του χρόνου και κινδυνεύουν να υποβιβαστούν, δεν την θέλουν και ομάδες της Γ’ Εθνικής που προβλέπουν σε άνοδο, κάποιες ΕΠΣ και όπως πάντα… βουλευτές της περιφέρειες και όχι μόνο που για ψηφοθηρικούς λόγους θέλουν να «σώσουν» τις ομάδες των περιοχών τους.

Όλα αυτά, ενώ υπάρχει προ πολλού απόφαση και της ΕΠΟ και της Super League για μείωση των ομάδων σε 14, γεγονός το οποίο αποτελούσε και την βασική προϋπόθεση για να αγοράσει η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 «άστεγων» ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της panionia-idea πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να παραμείνουν οι ομάδες και του χρόνου “16” τόσο από πολιτικούς όσο και από προέδρους μεγάλων ομάδων, έτσι ώστε να ανεβάσουν δύο ομάδες από την Football League στην Super League τόσο για ψηφοθηρικούς λόγους όσο και ο πρόεδρος της μεγάλης ομάδας να έχει ακόμα μια ομάδα της επιρροής του στην Super League.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Previous article

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ακαδημιών μπάσκετ του Σαββατοκύριακου

Next article
Login/Sign up