ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέρασαν» οι τροπολογίες του υφυπουργείου αθλητισμού από την Βουλή

0

Ψηφίστηκαν από την Βουλή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων καθώς και οι τροπολογίες για τις Β’ ομάδες και η τροπολογία που αφορά τον Πανιώνιο

Όπως είναι ήδη γνωστό η τροπολογία που όλοι έπεσαν να βγάλουν τα μύρια όσα για τον Πανιώνιο δεν χαρίζει τίποτα στον σύλλογο απεναντίας τον φέρνει προ των ευθυνών του έτσι ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τις οφειλές του ως προς τους τρίτους με δικές του οικονομικές ενέργειες. Η τροπολογία ψηφίστηκε πριν μερικές ώρες από την Βουλή των Ελλήνων.

Επίσης ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υφυπουργείου Αθλητισμού με τίτλο “Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας”.

«Υπέρ» της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, «κατά» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, ενώ «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης.

Με ευρεία πλειοψηφία έγινε δεκτή η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα δημιουργίας «ομάδων Β» από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας (Super League 1).

Συγκεκριμένα, «υπέρ» της τροπολογίας τάχθηκαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής, «κατά» ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ «παρών» δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εισηγήθηκε επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της χώρας

Previous article

Πρωτιά του στίβου του Πανιωνίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των Κ16

Next article
Login/Sign up