Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και μιλάνε οι «εξυγιαντές»

Το πρωτάθλημα της super league θέλει ακόμα πέντε αγωνιστικές για να τελειώσει, αλλά οι «εξυγιαντές» του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει και δείχνουν την εξυγίανση που ονειρεύονται

Με το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ χθες άρχισε η εξυγίανση του Ελληνικού πρωταθλήματος και τελείωσε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

Για ποια εξυγίανση μας μιλάνε όλοι τους, για την εξυγίανση των διαιτητών που φεύγουν από το κόκκινο «μαντρί» και πηγαίνουν στο τρίχρωμο «μαντρί» για αυτή την εξυγίανση μας μιλάνε?

Τελικά το Ελληνικό πρωτάθλημα θα μείνει εκεί στον πάτο κύριοι και δεν θα μπορείτε να φέρετε ποτέ τον κόσμο στα γήπεδα γιατί θέλετε να ελέγχεται όλοι αυτό το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο για να συντηρείτε την βία και τον χουλιγκανισμό υπέρ σας για να τον χρησιμοποιείτε στις δικές σας βλέψεις και θέλω.

Αν είσαστε πραγματικοί εξυγιαντές δεν θα είσαστε όλοι εναντίον ενός, και όταν εννοώ ενός δεν εννοώ τον Ολυμπιακό εννοώ τον Πανιώνιο. Τόσο πολύ σας πονά ο Πανιώνιος που είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος? Τόσο πολύ θέλετε να τον περάσετε και να ανεβείτε επάνω από αυτόν? Αλλά δεν πειράζει είμαστε μαθημένοι από όλους εσάς από ποιο άσχημες δεκαετίες που όχι απλά είχαμε όλους εσάς εναντίον μας αλλά είχαμε και την ίδια την διοίκησή μας κατά της ομάδας της, που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν πως θα φάνε πιο πολλά λεφτά από τον άμοιρο τον Πανιώνιο.

Αυτά τελείωσαν όσο αφορά τα διοικητικά τα τελείωσαν οι ίδιοι αγνοί φίλαθλοι του ιστορικού και οι ίδιοι φίλαθλοι θα σας αντιμετωπίσουν όλους εσάς με το ίδιο μένος και πάθος που αντιμετώπισαν και τη διοίκηση και την έστειλαν από εκεί που ήρθε.

Τέλος για εμάς όλους είμαστε αδέρφια μόνοι μας εναντίον όλων και όταν εννοώ όλους το εννοώ όλους Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κανείς δεν μας χαρίζεται αλλά και κανείς δεν θα μας παίξει στα ίσα στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε την απάντηση όμως σαν Πανιώνιοι να δώσουμε το δυναμικό παρόν όλοι στα εντός παιχνίδια του ιστορικού αν πάρουμε αυτά τα παιχνίδια θα είμαστε στους στόχους αυτούς τους στόχους που δεν τους λέγαμε πριν μερικές αγωνιστικές.

Ναι αδέρφια είμαστε Πανιώνιοι και πρέπει να το αποδείξουμε όπως το αποδείξαμε και με την ΑΕΚ να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι δεν μας σταματά κανείς ούτε ο Στυλιάρας αλλά ούτε ο κάθε Στυλιάρας εγκάθετος του συστήματος του ΠΟΚ.

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…