ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατούλης στην τηλεδιάσκεψη – “Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα”

0

Με την υπόσχεση από την Περιφέρεια Αττικής ότι το έργο της οδού Αρτάκης θα ξεκινήσει άμεσα ρυθμίζοντας όποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες υπάρχουν πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το κλειστό της Αρτάκης

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας όπου συμμετείχαν εκτός του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη ο δήμαρχος Νέα Σμύρνης κ. Τζουλάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Αλ. Καλογερόπουλος καθώς και η Προϊσταμένη του τμήματος Κτιριακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ε. Πλιάκα.

«Η ξεκάθαρη βούλησή μας, ήταν και είναι να ξεκινήσει άμεσα το έργο, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας του ερασιτεχνισμού και της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα «χαρτιά» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και επισήμανε πως πρόθεση της Περιφέρειας είναι να συμβάλλει έμπρακτα στη διευθέτηση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων, που σχετίζονται κυρίως με τη μελέτη του έργου, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για την εκκίνηση των εργασιών.

«Η Περιφέρεια Αττικής ήταν, εδώ και πολλούς μήνες, και είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης και προτίθεται, εκτός από τη χρηματοδότηση του έργου, να συμβάλλει ακόμα και σε τεχνικό επίπεδο όπου απαιτηθεί, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος», επισήμανε.

Σ΄αυτό το πλαίσιο και αφού κατατέθηκαν απ΄όλες τις πλευρές οι απόψεις για τα κενά και τις ανάγκες που υπάρχουν συμφωνήθηκε, κατόπιν σχετικής πρότασης του Περιφερειάρχη, να επαναληφθεί η τηλεδιάσκεψη σε μία εβδομάδα προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και να οριστούν τα τελικά χρονοδιαγράμματα έναρξης του έργου.

Με αυτή την πρόταση του Περιφερειάρχη συμφώνησε και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε να επιταχύνει την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων, που απομένουν από την πλευρά του Δήμου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ο οποίος τόνισε ότι θα εξετάσει τον τρόπο που μπορεί να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του για την έγκαιρη έναρξη του έργου.

Σκέψεις και ευχές για τις γιορτές από τον κ. Παναγιώτη Πρίμπα

Previous article

Πάνθηρες: “Ελπίζουμε το 2021 να βρεί και ο Πανιώνιός μας τον δρόμο του”

Next article
Login/Sign up