ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πάτησε” παρκέ η ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου

0

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΚΑΕ ότι ο μπασκετικός Πανιώνιος ξεκίνησε τις προπονήσεις στο “Σοφία Μπεφόν” όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας για την νέα περίοδο 2019-2020

Η δουλειά για τον Γιάννη Λίβανο και τους συνεργάτες του έχει ξεκινήσει, μιας και ο νέος τεχνικός της ΚΑΕ Πανιώνιος από την Παρασκευή (23/8) έχει αρχίσει τις προπονήσεις ενόψει της επερχόμενης σεζόν, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου, που θα αποτελέσει την έδρα μας και στην φετινή BasketLeague.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα και οι ξένοι παίκτες, αρχής γενομένης από την Τρίτη 27/8 οπότε έχει προγραμματιστεί και η άφιξη των Rickey McGill (22χρ., 1,85μ.) και Francois Lewis (22χρ., 2,06μ.), ενώ την επομένη (Τετάρτη 28/8) αναμένεται και ο Anthony Lee (28χρ., 2,06μ).

Παράλληλα η διοίκηση σε αμέριστη συνεργασία με τον head coach συνεχίζει την προσπάθεια για την στελέχωση του ρόστερ, ώστε αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όλοι οι παίκτες να τεθούν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς που μας περιμένει.

Η δουλειά έχει αρχίσει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι ΕΔΩ για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων!

Ανακοινώθηκε ο Lucky Jones από την ΚΑΕ Πανιώνιος

Previous article

Η “Πρώτη” για κορασίδες και παγκορασίδες στο Βόλεϊ

Next article
Login/Sign up