ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση των νέων έργων του ερασιτέχνη από Βασιλειάδη Καπάταη (Vid)

0

Την Τρίτη 21/5/2019 παραβρέθηκαν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Καπάταης για να ενημερώσουν για το πρόγραμμα του Υφυπουργείου “Φιλόδημος ΙΙ” καθώς και τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου χρηματοδοτούμενο από την περιφέρεια

Στο γήπεδο τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιώνιου κύριος Άρης Μισαηλίδης, από την ΠΑΕ Πανιώνιος ο κύριος Νίκος Ζαμάνης με τους κύριους Σκούρα και Μιγόπουλο. Επίσης ο Γ.Γραμματέας του Πανιωνίου ΓΣΣ και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης, μέλη του ΔΣ του Πανιωνίου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.α. καθώς και οι γενικοί αρχηγοί του ερασιτέχνη Πανιώνιου και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη.

Τον λόγο πήρε για αρχή ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη κύριος Άρης Μισαηλίδης όπου χαιρέτησε τους καλεσμένους.

Ο κύριος Μισαηλίδης ανακοίνωσε την στεγανοποίηση του γηπέδου μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιώνιου έκανε αναφορά στις αίθουσες του γηπέδου, όπως του Τζούντο, της Ενόργανης, του Βόλεϊ αλλά και του Στίβου που εδώ και πολύ καιρό όταν βρέχει μπαίνουν νερά της βροχής και κανένα τμήμα μέχρι και σήμερα δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Πρόεδρου του Ερασιτέχνη Πανιώνιου κύριου Άρη Μισαηλίδη:

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Βασιλειάδης όπου και αυτός με την σειρά του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η πολιτεία να ξεκλειδώσει κονδύλια για να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα ενίσχυσης για τον Πανιώνιο. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα κατασκευής της περιφέρειας για το κλειστό της Αρτάκης, στο πρόγραμμα της στεγανοποίησης του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και στον βιολογικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου πρόγραμμα της περιφέρειας.

Επίσης αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα προβλήματα (οικονομικά και άλλα) του ερασιτέχνη όπου είναι σε συνεργασία με τον Πανιώνιο για να τα επιλύσουν σύντομα. Ο κύριος Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στον εξωδικαστικό αλλά και για τις 120 δόσεις που ακόμα υπάρχουν κάποια ζητήματα και πιστεύει ότι θα βρουν λύσεις για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού κύριου Βασιλειάδη:

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Καπάταης που ξεκίνησε με έναν απολογισμό από το 2014 που άρχισε σαν Αντιπεριφερειάρχης και όταν βρέθηκε στο γήπεδο του Πανιώνιου τι είδε και τι του παρουσιάστηκε. Ο κύριος Καπάταης επισήμανε ότι από τις αρχές είχε αναφερθεί για την μελέτη που πρέπει να είχε γίνει για να μπορέσει ο Πανιώνιος να αποσπάσει χρήματα και από την περιφέρεια αλλά και από το υπουργείο για να μπορέσει να φτιάξει το γήπεδο του και τις εγκαταστάσεις του. Επίσης αναφέρθηκε στα θέματα των αδειοδοτήσεων που πήραν χρονικά αυτά τα θέματα στα δύο χρόνια.

Ο κύριος Καπάταης αναφέρθηκε στο έργο αυτό του χλοοτάπητα όπου η περιφέρεια το έβαλε κατευθείαν στο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων για να μπορέσει να τρέξει γρήγορα. Σημείωσε ότι η πολιτεία τον Πανιώνιο πρέπει να τον βλέπει σαν οικογένεια χωρίς να ξεχωρίζει κανένα τμήμα ή ΠΑΕ, ΚΑΕ από αυτή την οικογένεια.

Αναφέρθηκε και στο κλειστό της Αρτάκης όπου σημείωσε ότι ο προϋπολογισμός του ξεπερνά τα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Καπάταης:

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξανά πήρε τον λόγο για να ευχαριστήσει τον εμπνευστή και σχεδιαστή της μελέτης του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” κύριο Παρασκευόπουλο Νίκο που κινητοποίησε όλους τους φορείς για να προχωρήσει το πρόγραμμα καθώς και τον κύριο Σκούρα Κυριάκο για την προσφορά του στο πρόγραμμα του χλοοτάπητα της περιφέρειας για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Δείτε αναλυτικά τις ευχαριστίες του Βασιλειάδη στους κύριους Παρασκευόπουλο και Σκούρα για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν προς τον Πανιώνιο.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κύριος Ζαμάνης διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κύριο Βασιλειάδη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Καπάταη για την προσφορά τους στον Πανιώνιο όπου ανέφερε ότι και ο Πανιώνιος θα είναι δίπλα στην πολιτεία και θα είναι αρωγοί σε αυτή.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος κύριου Ζαμάνη:

Επίσης ο κύριος Βασιλειάδης ανέφερε ότι θα υπάρξει πρόγραμμα για να βελτιωθούν ψηφιακά (wifi και λοιπές ψηφιακές υποδομές του γηπέδου) από το Υπουργείο της Ψηφιακής Πολιτικής που προΐσταται ο Νίκος Παππάς φυσικά και με την υποστήριξη της επόμενης δημοτικής αρχής που θα αναλάβει μετά τις εκλογές. Τόνισε ακόμα ότι λόγο του VAR θα υπάρξει μέχρι τον Αύγουστο οπτική ίνα στο γήπεδο.

Δείτε αναλυτικά τι είπε για αυτό το πρόγραμμα ο υφυπουργός:

Στο τέλος πήρε τον λόγο ο Γ. Γραμματέας του Πανιώνιου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κύριος Μιχαηλίδης όπου ευχαρίστησε όλους για την συνεισφορά τους και στα δύο προγράμματα και εμμέσως “γκρίνιαξε” στον Υφυπουργό και υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος είναι ο πιο αδικημένος σύλλογος της Ελλάδος.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο Γ. Γραμματέας του Πανιώνιου κύριος Μιχαηλίδης:

Κουτελάκης: Δεν υπάρχει καμία σύμβαση ανέγερσης του κλειστού της Αρτάκης (Vid) (Pics)

Previous article

Συνεχίζει τις επαφές με παίκτες ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up