ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Μπράτον Γουντ από τον Πανιώνιο

0

Δεν θα είναι πλέον στην ομάδα του Πανιώνιου ο Μπράντον Γουντ μιας και δεν μπόρεσε να ανεχτεί την συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας Βασίλη Φραγκιά

Με δική του πρωτοβουλία ο Αμερικανός αποχωρεί από την ομάδα του μπάσκετ όπως δήλωσε στο gazzetta.gr μιας και δεν ανέχεται την συμπεριφορά του “πρώην” προπονητή του Βασίλη Φραγκιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο gazzetta.gr ο Μπράντον Γουντ:

«Δεν παίζω για κανέναν προπονητή που μου λέει ψέματα, δεν με σέβεται ή επιτρέπει σε άλλους παίκτες να μη με σέβονται. Κάποιοι προπονητές νομίζουν πως μπορούν να σου συμπεριφέρονται όπως θέλουν κι εμείς πρέπει να είμαστε εντάξει με αυτό. Είμαι πρώτα άνθρωπος και μετά παίκτης και αν δεν με αποδέχονται ή δεν με σέβονται, τότε θα συνεχίσω να προχωράω μέχρι να βρω την κατάλληλη κατάσταση για μένα» ήταν τα λόγια του Γουντ στο gazzetta.gr ο οποίος στάθηκε και στο ματς με το Ρέθυμνο.

«Δεν ξέρω γιατί δεν με χρησιμοποίησε. Ποτέ δεν μου έδωσε μια εξήγηση γιατί δεν έπαιξα στο ματς με το Ρέθυμνο». Παρόλα αυτά, ο Γουντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, όπως επίσης και για τους συμπαίκτες του: «Όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα και η διοίκηση μου φέρθηκαν άψογα. Ήταν όλοι πολύ φιλικοί κι εξυπηρετικοί. Επίσης, έκανα φιλίες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ήρθα πολύ κοντά με τους Αμερικανούς συμπαίκτες μου. Απλά δεν θέλω να παίζω για έναν τέτοιο προπονητή».

Η ΚΑΕ Πανιώνιος βγήκε πριν από λίγο και επιβεβαίωσε την αποχώρηση του παίκτη με σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου, κοινή συναινέσει με τον Aμερικάνο παίκτη, Brandon Wood και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του παίκτη και ει δυνατόν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

 

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών του Βόλεϊ για το Σαββατοκύριακο

Previous article

Όλοι μαζί και ο “ψωριάρης” χώρια

Next article
Login/Sign up