ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραχώρησε εισιτήρια στον Απόλλων

0

Ο Πανιώνιος παραχώρησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του Απόλλων Σμύρνης και έτσι η αναμέτρηση θα έχει και φιλοξενούμενους 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Απόλλων ο Πανιώνιος παραχώρησε την θύρα 2Ζ του γηπέδου για να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Απόλλων Σμύρνης στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων έχει ως εξής:

“Τη δική τους Θύρα θα έχουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League (27/8/2017, 19:15). 

Η ΠΑΕ Πανιώνιος παραχωρεί τη Θύρα 2Ζ του γηπέδου για τις ανάγκες των φίλων του Απόλλωνα που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων. 

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας viva.gr ενώ εκδοτήριο για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, στην οδό Σοφούλη από τις 15:00. 

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός ΑΜΚΑ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου είναι χρονοβόρα συγκριτικά με ότι ίσχυε μέχρι πέρυσι και γι’ αυτό οι φίλοι του Απόλλωνα θα πρέπει να μεταβούν έγκαιρα στο εκδοτήριο εισιτηρίων”.

Με ένα video η ΠΑΕ ξεκινά την χρονιά

Previous article

Ο Καλαφατάκης αναλαμβάνει τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up