ΜΠΑΣΚΕΤ

Παράταση ενός μήνα έδωσε η Basket league για τα έγγραφα συμμετοχής

0

Στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ανακοινώθηκε η παράταση μέχρι και τις 30/7 για την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στην νέα Basket league.

Μετά την τελευταία συνεδριάσει του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ενός μήνα σε όλες τις ομάδες για την δήλωση συμμετοχής στην Basket league της νέας περιόδου.

Αιτία οι νομοθετικές ρυθμίσεις που θα ενταχθούν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και πρέπει να εγκριθούν – αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα – για κάποια από τα κριτήρια που έχει ψηφίσει το Δ.Σ.

Επίσης, το Δ.Σ. συζήτησε και για υγειονομικό πρωτόκολλο, ελέω κορονοϊού, το οποίο θα ισχύει με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

Επίσης στην σημερινή (25/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τα μέλη κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κώτσης, εκ μέρους των ομάδων τους, του Ρεθύμνου Cretan Kings και Ηφαίστου Λήμνου αντίστοιχα, αποχαιρέτησαν την EKO Basket League και τον Σύνδεσμο τονίζοντας ότι: «Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους φιλάθλους των Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηφαίστου Λήμνου για την προσφορά και την υποστήριξη τους στο Πρωτάθλημα μας.

Οι δύο ομάδες όχι μόνο έδωσαν νέα πνοή στην EKO Basket League. Όχι μόνο έγραψαν την δική τους ιστορία και αποτέλεσαν λαμπροί εκπρόσωποι της περιφέρειας, αλλά επιπλέον επέδειξαν σπάνιο ήθος. Γι’ αυτό και με την σειρά μας, δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Ήφαιστο Λήμνο, αλλά εις το επανιδείν.

Η ΚΕΔ ορίζει Έλληνα διαιτητή σε έναν αγώνα που κρίνει κατηγορία και ξένους σε αδιάφορους αγώνες

Previous article

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου: “Όλοι το Σάββατο στις 17:15 στην Λέσχη”

Next article
Login/Sign up