ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένουν οι πιο πολλές αθλήτριες στο μπάσκετ γυναικών του Ιστορικού

0

Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ προχώρησε σε ακόμα μία καλή κίνηση για το ρόστερ της ομάδας

Μετά την επιτυχημένη κίνηση της ανανέωσης του προπονητή Άγγελου Τσίκληρα η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ προχώρησε και στην καλή επάνδρωση του ρόστερ της ομάδας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι θα ανακοινωθεί ακόμα μία παίκτρια της περσινής σεζόν τις επόμενες μέρες όπου θα συνεχίσει και αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση της διοικούσας έχει ως εξής:

“Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα του Ιστορικού.

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει καταρχήν να αγωνίζεται η ΑΡΧΗΓΟΣ μας, Σοφία Γρηγορίου. Παράλληλα, παρέμειναν στο φετινό ρόστερ τόσο η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, όσο και η Τζούλη Στεφανίδου, με στόχο να ενισχύσουν φέτος ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας μας να διατηρηθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.

Απομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με μία ακόμη αθλήτρια, που αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα μας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή θα επανέλθει με ανακοίνωση σχετικά με τα πρώτα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι όλες μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο”.

Οι επιδείξεις Ενόργανης του Πανιωνίου ΓΣΣ από το ”Βαρίκας” μόνο από το Nstv

Previous article

Τον Ιούλιο στην Ιταλία ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up