ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραιτήθηκε ο Σκουρτόπουλος

0

Παραιτήθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου Βίκος Cola

Όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola.

Ο διεθνής προπονητής της Εθνικής Ελλάδος με μια γραπτή του δήλωση παραιτήθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

Πάνθηρες: “Καλημέρα στην εκλεκτή παρέα. Τι θα πάρετε για πρωινό;“

Previous article

ΚΑΕ Πανιώνιος: Άρχισε η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού από τον νέο επενδυτή

Next article
Login/Sign up