ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Πρέπει να πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας με πρώτο εμένα”

0

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου μετά το τέλος του αγώνα έδωσε την συνέντευξη τύπου όπου ανέφερε ότι “απολογείται στον κόσμο και ζητά συγνώμη”.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Δεν νομίζω πως είναι στιγμή για πολλά λόγια. Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να απολογηθώ στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η αντίδρασή μας μετά το πρώτο γκολ, παρόλο που μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν είναι εικόνα και δεν είναι αντίδραση! Αν θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να σώσουμε την ομάδα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση σε αυτές τις στιγμές. Σίγουρα ήρθαμε εδώ με τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά τα παιδιά δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά τα παιδιά που παίρνουν την ευκαιρία πρέπει να δείξουν πως μπορούν να παίξουν για την φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας. Πρέπει να πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας με πρώτο εμένα και τα παιδιά, θα συζητήσουμε γιατί πρέπει να αλλάξουμε από αύριο αυτή την εικόνα. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη».

Για το αν αλλάζει η εικόνα αυτή: «Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Θα περιμένουμε κάποια σημαντικά παιδιά που μας έλειψαν αυτό το διάστημα. Θα περιμένουμε αυτά τα παιδιά, δεν έχουμε το βάθος άλλων ομάδων. Πιστεύω και ο Άρτσε και ο Ντομίνκες και ο Κόντνικ θα είναι διαθέσιμοι με τον Άρη, αλλά και με την επιστροφή του Κόρμπου θα είμαστε δυνατοί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα κάνουμε και κάποιες συζητήσεις γιατί δεν μπορούμε να αντιδράμε έτσι μετά το γκολ».

Pre League Γυναικών στο Βόλεϊ ΖΑΟΝ vs Πανιώνιος 1-3

Previous article

Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Πανιώνιος – Φοίνικας Πειραιά 59-49

Next article
Login/Sign up