ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Πρέπει να κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε στα αποδυτήρια”

0

Ο τεχνικός του Πανιώνιου στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στην ενότητα των αποδυτηρίων και στις ευκαιρίες που θα δώσει στους νέους σε ηλικία παίκτες που διαθέτει

Ο Νίκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε ότι στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο του Πανιώνιου αυτό ήταν το καλύτερο και πιστεύει ότι θα διορθωθεί ακόμα καλύτερα η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε στην συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα άλλα δύο ματς που είμαι εδώ. Στα πρώτα λεπτά βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό με το πρέσινγκ και είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις και να προηγηθούμε. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν, έδωσαν τα πάντα. Είχαμε προϋποθέσεις και στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις, μία καλύτερη απόφαση στην τελική ενέργεια θα έφερνε άλλο αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς .Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε στα αποδυτήρια και την ψυχολογία να πηγαίνουμε για το καλύτερο σε κάθε ματς».

Για την έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών: «Θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση και την προσπάθεια. Θέλουμε να πάρουμε το 100% από κάθε παιδί. Έχουμε και νέα παιδιά που έρχονται από πίσω, όπως ο Μιλόγεβιτς και ο Παπαανικολάου που έχουν μέλλον. Θα προσπαθήσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για το αν μπορούν καλύτερα οι παίκτες: «Σίγουρα μπορούν καλύτερα και θα δουλέψουμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κατηγορώ κανέναν παίκτη εγώ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και την ενισχυμένη μεσαία γραμμή: «Ο Μανιάτης ήταν το πρώτο ματς που ήταν έτοιμος να παίξει, είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τα παιδιά στο κέντρο έχουν ποιότητα. Ο Άρσε έπαιξε σε μία θέση που την καλύτερη χρονιά του στην Ελλάδα στην Βέροια την έκανε σε εκείνη την θέση».

Οι Πάνθηρες έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο δίπλα είναι στην ομάδα (Pics)

Previous article

Τερματοφύλακες Κ14 και Κ13 δοκιμάζει ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up