ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Πάντα παίζει ρόλο το πως μπαίνεις στο παιχνίδι”

0

Ο Νίκι Παπαβασιλείου στη συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγο μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πανιώνιος μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού είναι για πρώτη φορά πάνω από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος με διαφορά 2 βαθμών. Ο Νίκι Παπαβασιλείου στη συνέντευξη τύπου που έδωσε αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία της ομάδας και το πως ξεκινάς έναν αγώνα που τον θέλεις πολύ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Πανιώνιου:

«Ξέραμε πόσο κομβικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είχα πει στα παιδιά πως οι ίδιοι με την προσπάθεια τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Μέσα στην έδρα μας θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματα μας. Έπρεπε να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που θα βγαίναμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Να είμαστε ταπεινοί για την συνέχεια» Αναφέρθηκε στην εισαγωγή του.

Μετά σε ερώτηση για το ευρύ σκορ αναφέρθηκε: «Δεν το περίμενα γιατί ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά για να μπορέσουμε να είμαστε όπως έπρεπε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν με το μυαλό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα».
Για το γεγονός πως η ομάδα του μπήκε δυνατά στο ματς σχολίασε ότι, «πάντα παίζει ρόλο πως μπαίνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει σημασία το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις σε ένα παιχνίδι».

Με άλλη ψυχολογία 3-0 τον Παναιτωλικό

Previous article

Μεγάλη νίκη του Πανιώνιου επί του ΠΑΟΚ στο Πόλο με 7-8

Next article
Login/Sign up