ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι τέλους για την παραμονή της”

0

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκι Παπαβασιλείου επισήμανε ότι ο Πανιώνιος θα δώσει μάχη μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος για την παραμονή του στην κατηγορία

Ο κόουτς των κυανέρυθρων επισήμανε ότι όποιος θέλει να τα παρατήσει ας κάτσει σπίτι του και συνέχισε ότι πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να συνεχίσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, ξέροντας και την βαθμολογική κατάσταση και πως ο Αστέρας είναι μία ομάδα που θα έπρεπε να τον κρατήσουμε κοντά. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Από μία στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πράγματα στην επίθεση και με τους Μασούρα, Λυμπεράκη. Είχαμε στο πρώτο μέρος τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως δεν υπήρχε συγκέντρωση. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνεις και ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορούμε να παρατάμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το παλεύουμε ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα», είπε στον πρόλογό του.

Σε ερώτηση για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά αναφέρθηκε: «Το να γυρνάω συνέχεια την μπάλα πίσω είναι φόβος. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να μιλήσουμε και να το διορθώσουμε. Ειδικά με τις αλλαγές έπρεπε η μπάλα να πάει μπροστά. Σίγουρα υπάρχει άγχος και φόβος στα παιδιά, όμως αυτά πρέπει να τα αποβάλουμε. Η επόμενη μέρα είναι πως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, πιστεύουμε τα νέα παιδιά που έχουμε και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια με καλύτερη νοοτροπία. Δεν πρέπει να τα παρατάμε, όποιος θέλει να τα παρατήσει να κάτσει στο σπίτι του»

Σήμερα έβαλε την “ταφόπλακα” στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας

Previous article

Pre League Βόλεϊ γυναικών ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ Αιγάλεω 3-0

Next article
Login/Sign up