ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Ένα πολύ βαρύ σκορ και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς”

0

Ο Νίκι Παπαβασιλείου πολύ δυσαρεστημένος από το βαρύ αποτέλεσμα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι αν χάνεις ευκαιρίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι λογικό είναι η μπάλα να σε τιμωρήσει.

Ο κόουτς του Πανιώνιου απογοητευμένος από τις χαμένες ευκαιρίες και την απόδοση της ομάδας μετά το 70′ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα:

«Είναι ένα πολύ βαρύ σκορ και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Αδικήσαμε τον εαυτό μας γιατί μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Όταν παίζεις εκτός έδρας και δημιουργείς δύο κλασικές ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος απέναντι στην ΑΕΚ και δεν κάνεις γκολ τα πράγματα είναι δύσκολα. Και στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις για να μπούμε μέσα στο ματς ξανά αλλά δεν τα καταφέραμε. Η εικόνα μετά το 70’ είναι κάτι που θα συζητήσουμε πολύ με τους παίκτες. Δεν μπορούμε να παρατάμε κανένα παιχνίδι. Απολογούμαι στον κόσμο της ομάδας και πρέπει άμεσα να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είχαμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα επιστρέψουμε στις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών».

Για το αν η εικόνα μετά το 70’ είναι θέμα νοοτροπίας και για τον τραυματισμό του Αραμπούλι: «Θα δούμε την κατάστασή του αύριο. Μας ανησυχεί όπως και με τον Οικονομίδη. Ελπίζω να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι. Όσο για την εικόνα μας μετά το 70’ πρέπει να είναι ένα μάθημα για μας. Δεν πρέπει να παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Με αυτήν την ομάδα προσπαθούσαμε δίνοντας τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Πρέπει να γίνει ένα μάθημα στα παιδιά να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι».

Super League 1 ΑΕΚ – Πανιώνιος 5-0

Previous article

Βόλεϊ Ανδρών: ΓΕ Ηρακλείου – Πανιώνιος 3-0 σετ

Next article
Login/Sign up