ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαβασιλείου: “Έχω μάθει να μην λέω όχι σε καμία πρόκληση”

0

Ο Νίκι Παπαβασιλείου έδωσε χθες μια συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ όπου αναφέρθηκε στην “πρόκληση” που έχει μπροστά του και το πως βλέπει την συνέχεια του Πανιώνιου στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Πανιώνιου:

«Σίγουρα η παρουσία μου στον Πανιώνιο είναι μια μεγάλη πρόκληση και ένα στοίχημα για εμένα. Από τα 16 μου, όταν και μου έγινε η πρόταση από την Άρσεναλ, έχω μάθει να μην λέω ποτέ όχι σε οποιαδήποτε πρόκληση. Ο Πανιώνιος έχει μέταλλο και μεγάλη ιστορία ως ομάδα και μέσω σκληρής δουλειάς θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μου πήρα τις διαβεβαιώσεις που επιθυμούσα και ως εκ τούτου ανέλαβα τα ηνία της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων. Για τον ίδιο είπε πως «κοιτάω μέσα από τη σκληρή δουλειά να βελτιωθούμε και με βάση το υπάρχον υλικό να αποκτήσουμε αγωνιστική ταυτότητα ως ομάδα. Αν εμπιστευτείς τα νέα παιδιά, τότε αυτά μπορούν να σε εκπλήξουν. Στην ομάδα έχουμε ένα κράμα νέων και πιο μεγάλων ηλικιακά παικτών. Αυτό που ήθελα να περάσω στην ομάδα είναι να αγωνίζεται με βάση τη δική μου φιλοσοφία. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν είχαμε κάνει μαζί προετοιμασία και με γνώμονα πως τα παιχνίδια τρέχουν, δεν είχαμε το χρόνο να περάσουμε αυτά τα στοιχεία στην ομάδα. Σταδιακά όμως βελτιωνόμαστε και στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, και όχι απλά να μην χάνουμε. Έχουμε πολύ πάθος σαν ομάδα».

Ο κόουτς του Πανιώνιου σε ερώτηση τι λείπει από τον Πανιώνιο σε σχέσει με τις άλλες ομάδες, χαριτολογώντας είπε, «σε εμάς λείπουν κάποια εκατομμύρια ευρώ!», ενώ σε ερώτηση για την αποχώρηση του Γιάννη Μανιάτη απάντησε πως  «δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το ζήτημα. Ο Γιάννης γνωρίζει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπο του. Εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει».

Ακόμη σχολίασε ότι «στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πιάσαμε πάτο. Μετά από αυτό όλη την εβδομάδα κάναμε συζητήσεις και έπρεπε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν σήμα κατατεθέν. Εάν ο Πανιώνιος σωθεί, τότε θα είναι σημαντικοί για την ιστορία της ομάδας. Η ομάδα πάνω από όλα. Αν σωθούμε, θα είναι σαν να κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Σαν να έχουμε πάρει τίτλο».

Ο νεαρός κόουτς μίλησε και για τον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο, όπου σχολίασε ότι «είναι ένα φανταστικό παιδί και ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας. Βοηθάει πολύ και στα αποδυτήρια, αλλά και τους νέους παίκτες. Και ειδικά, στις δύσκολες στιγμές, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός».

Η αποστολή του Πανιώνιου για το αυριανό παιχνίδι

Previous article

ΑΕΚ vs Πανιώνιος μέσα από τα ποδοσφαιρικά βιντεοπαιχνίδια (Vid)

Next article
Login/Sign up