ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες – Συλλεκτικά κασκόλ και tshirt για τα 130 χρόνια του Πανιωνίου

0

Οι Πάνθηρες διαθέτουν προς τους φίλους του Ιστορικού συλλεκτικά κασκόλ και tshirt γιορτάζοντας τα 130 χρόνια του Πανιωνίου

Την προσεχή Δευτέρα έχουμε 14 Σεπτεμβρίου. Είναι τα 130α γενέθλια του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης.
Με αφορμή αυτό το γεγονός τυπώσαμε δύο προϊόντα, τα οποία θα πωλούνται (αρχής γενομένης) από την Συνέλευση την αυριανή (Τετάρτη 8.9, 20:00, Σύνδεσμος/Θύρα3).
Σας παρουσιάζουμε ως εκ τούτου, στην φωτογραφία της δημοσίευσης, το κασκολ και το tshirt, τα οποία θα βρείτε προς €10 το καθένα.
Το κασκολ είναι ένα μωσαϊκό φωτογραφιών από την διαδρομή των 130 ετών του Συλλόγου μας.
Σμύρνη, Αθήνα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μπόμπαν, Κλασικός Αθλητισμός, Γυναικείος Αθλητισμός, Πόλο, Βόλεϊ, Δάλλας, Κατακτήσεις Κυπέλλων αποτυπώνουν σε μια στιγμή, τι πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος.
Το t-shirt, αφιερωμένο στα 130 Χρόνια επίσης. Ένα χρώμα (κόκκινο), με τα δύο σήματα του Συλλόγου και την ιστορική φωτογραφία της ομάδας από την Σμύρνη.
Σημειώνουμε πως δεν έχουμε ακόμα την δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό και την επαρχία. Είμαστε όμως σε διαδικασίες κατασκευής e shop για το οποίο θα ενημερώσουμε στο εγγύς μέλλον.
Όμως, μην ξεχνάμε πως οι στιγμές για τον Σύλλογο είναι κρίσιμες και η αυριανή Συνέλευση είναι μια συνέχεια όλων εκείνων που γίνονται δύο μήνες τώρα, με την συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων οπαδών και φιλάθλων.
Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε και ερασιτέχνης μια συζήτηση που σιγά σιγά θερίζει αυτά που έχουμε σπείρει τόσο καιρό.
Ας είμαστε όλοι εκεί. Πάνθηρες δυνατοί – Πανιώνιος ισχυρός.

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΠΣΑΠ κατά όλων

Previous article

Σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας η τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα

Next article
Login/Sign up