ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Την Δευτέρα τιμούμε και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο”

0

Κάλεσμα για την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν οι Πάνθηρες για τα 130 χρόνια του Ιστορικού όπου όλοι μαζί οι Πανιώνιοι θα γιορτάσουν και θα τιμήσουν τα 130 χρόνια της ιστορίας του

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020. Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης, ετών 130!

Μια ακόμα δεκαετία ξεκινά. Μια ακόμα δεκαετία ιστορίας κλείνει. Και όμως κανείς φορέας του Συλλόγου δεν δείχνει να θέλει να τιμήσει το γεγονός. Θα είναι αποσχολημένοι, με άλλα πιο μεγαλόπνοα σχέδια προφανώς.

Δεν πειράζει, οι εποχές που αναμέναμε από άλλους να κάνουν πράγματα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς, παρά την μαύρη κατάσταση σε όλα τα μήκη και πλάτη του Συλλόγου, αισθανόμαστε πως είναι υποχρέωσή μας να βρούμε χώρο και χρόνο να τιμήσουμε την ιστορία του Πανιωνίου μας.

Δευτέρα λοιπόν, στον Σύνδεσμο και στο γήπεδο, ετοιμάζουμε μια γιορτή που θα αρμόζει σε όλες εκείνες τις γενιές που τίμησαν, πάλεψαν και αγωνίστηκαν για να έχουμε σήμερα, εμείς, τον Ιστορικό στην ζωή μας.

Εξάλλου αυτό τιμάμε. Τον Ορφέα, το Γυμνάσιο, τον Δάλλα, τον Καραμπάτη, τον Σπεράντζα, τον Ανδρεαδάκη, τον Βαρίκα, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που χάθηκαν, τον Μπόμπαν, τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, τους ευρωπαϊκούς τελικούς, τον καθένα και την καθεμιά που ίδρωσαν, αγάπησαν και μάτωσαν για να μας περάσουν την σκυτάλη της ιστορίας (που σήμερα κάποιοι αμαυρώνουν).

Εμείς θα είμαστε εκεί να τιμήσουμε, να γελάσουμε, να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο. Και θα το πετύχουμε με την παρουσία μας την Δευτέρα και με κάθε συμμετοχή μας στα κοινά από δω και πέρα. Πανιώνιος δεν είναι τα γραφεία πίσω από κλειστές πόρτες, είμαστε (κυρίως) εμείς στις κερκίδες, τους δρόμους και τις πλατείες.

Δευτέρα 20:00, Panthers Club και στην συνέχεια συμμετοχή σε όμορφη παρέμβαση που θα γίνει μέσα στο γήπεδο.

Στην εκδήλωση θα έχουμε :

σουβάκι, μπύρες, κοκτέιλ .. αλλά και :

T-shirts (€10) / Kασκόλ (€10) 130 Χρόνια, Κάρτες Στήριξης Ανδρικού Βολεϊ (€10), Θα λαμβάνουμε παραγγελίες για τις συλλεκτικές εμφανίσεις βόλεϊ (€30), Θα παρέχουμε ενημέρωση διαδικασιών για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος στον ερασιτέχνη (€40).

Καλεσμένοι όλοι οι Πανιώνιοι που νιώθουν όπως και μεις. Πάνθηρες ισχυροί – Πανιώνιος δυνατός.

Αυγενάκης: “Περιμένω την επίσημη θέση της διοργανώτριας αρχής”

Previous article

Το θέμα μας δεν είναι αν είναι Ρώσοι, Ουκρανοί, ή Ισπανοί…

Next article
Login/Sign up