ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Στηρίζουμε ποδοσφαιριστές και στα δύσκολα που έρχονται” (Vid)

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες για την στήριξη στην ομάδα και στα δύσκολα που έρχονται στο μέλλον

Δύσκολη μέρα η Κυριακή. Μια ήττα που μας στοίχισε. Αλλά μας πείσμωσε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα συμβεί και με τους παίκτες.

Οι αντιξοότητες δεν θα μειώνονται όσο περνάνε οι αγωνιστικές. Απεναντίας θα αυξάνονται. Μακάρι να είχαμε την αντίληψη ως Πανιώνια κοινωνία, να γεμίζαμε το γήπεδο παραπάνω τώρα και σε κάθε δυσκολία. Μα, δυστυχώς γνωρίζουμε πως το αντίθετο ακριβώς θα γίνει.

Ας είναι .. Αυτοί όμως που θα είμαστε εκεί μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα, στις ειδικές και δύσκολες καταστάσεις, θα συνεχίσουμε τον δρόμο που χαράξαμε φέτος.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και εναντίον της διοίκησης μέχρι να σωθεί η ομάδα και να φύγει η παθογένεια της Π.Α.Ε.

Τέλος, από αυτό εδώ το βήμα θα θέλαμε να δώσουμε ξανά τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που τρέχουν ΚΑΘΕ μέρα της εβδομάδας για να απολαμβάνουμε όλοι την εικόνα της Θύρας 3, την Κυριακή.

Με ανιδιοτέλεια, προσωπικά έξοδα και χρόνο, επιδεικνύοντας απαράμιλλο εθελοντισμό προς την ιδέα του Panthers Club 1983, αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει να καταξιώσουν τον Σύνδεσμο στα μάτια όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς οπαδικής σκηνής.

Μόνο σεβασμό στους ακούραστους εργάτες της κερκίδας που τρέχουν για τα πάντα και που όλοι όσοι δεν ασχολούνται, δεν θα καταλάβουν ποτέ. Δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσες ώρες, πόση αγωνία, πόση κούραση αλλά και πόση ικανοποίηση βγαίνει από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά του Συνδέσμου.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ισχυροί – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός.

Δύσκολη μέρα η Κυριακή. Μια ήττα που μας στοίχισε. Αλλά μας πείσμωσε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα συμβεί και με τους παίκτες. Οι αντιξοότητες δεν θα μειώνονται όσο περνάνε οι αγωνιστικές. Απεναντίας θα αυξάνονται. Μακάρι να είχαμε την αντίληψη ως Πανιώνια κοινωνία, να γεμίζαμε το γήπεδο παραπάνω τώρα και σε κάθε δυσκολία. Μα, δυστυχώς γνωρίζουμε πως το αντίθετο ακριβώς θα γίνει. Ας είναι .. Αυτοί όμως που θα είμαστε εκεί μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα, στις ειδικές και δύσκολες καταστάσεις, θα συνεχίσουμε τον δρόμο που χαράξαμε φέτος. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και εναντίον της διοίκησης μέχρι να σωθεί η ομάδα και να φύγει η παθογένεια της Π.Α.Ε. Τέλος, από αυτό εδώ το βήμα θα θέλαμε να δώσουμε ξανά τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που τρέχουν ΚΑΘΕ μέρα της εβδομάδας για να απολαμβάνουμε όλοι την εικόνα της Θύρας 3, την Κυριακή. Με ανιδιοτέλεια, προσωπικά έξοδα και χρόνο, επιδεικνύοντας απαράμιλλο εθελοντισμό προς την ιδέα του Panthers Club 1983, αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει να καταξιώσουν τον Σύνδεσμο στα μάτια όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς οπαδικής σκηνής. Μόνο σεβασμό στους ακούραστους εργάτες της κερκίδας που τρέχουν για τα πάντα και που όλοι όσοι δεν ασχολούνται, δεν θα καταλάβουν ποτέ. Δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσες ώρες, πόση αγωνία, πόση κούραση αλλά και πόση ικανοποίηση βγαίνει από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά του Συνδέσμου. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ισχυροί – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός.

Gepostet von Panthers est.1983 Official am Dienstag, 1. Oktober 2019

Τερματοφύλακες Κ14 και Κ13 δοκιμάζει ο Πανιώνιος

Previous article

Το δώρο του Κότνικ σε ένα “μικρό” τερματοφύλακα

Next article
Login/Sign up