ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Ο Πανιώνιος θα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις”

0

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση για την νίκη του ποδοσφαίρου αλλά και τις ανησυχίες τους για τις ομάδες μας να γυρίσουν “υγιείς” στις κατηγορίες που ανήκουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων 

Για ακόμα μια Κυριακή, το ποδόσφαιρο μας έκανε να νιώσουμε όμορφα συναισθήματα.

Νιώθουμε πως έχουμε βρει την φλέβα που πρέπει να τροφοδοτήσει τον Πανιώνιο στο εγγύς μέλλον.

Νέα παιδιά, πάθος, συναίσθημα, οικογενειακό κλίμα, εμπιστοσύνη από όλους προς όλους, κινήσεις που να θυμίζουν συνέχεια από που ήρθαμε και ποιοί είμαστε.

Φυσικά, ας μην γελιόμαστε. Ο Πανιώνιος θα πρέπει (το γρηγορότερο) να επιστρέψει και πάλι στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις της 1ης κατηγορίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Εκεί τα πράγματα είναι πιο στυγνά επαγγελματικά. Δεν θα πρέπει όμως να απωλέσουμε αυτή την αγνή μας μεριά, την ρομαντική, την διαφορετική. Επιστρέφοντας θα πρέπει να θυμόμαστε πιο είναι το πνευματικό μας κέντρο, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό που ζούμε φέτος.

Σίγουρα, η ισορροπία ανάμεσα σε ένα άκρως επαγγελματικό πλαίσιο και την διασφάλιση του ρομαντισμού και των αξιών, δεν είναι εύκολο πράγμα.

Έχουμε όμως τον χρόνο να προετοιμαστούμε από τώρα για το πως θα πρέπει να χτιστεί ο Πανιώνιος του αύριο.

Το οτι έχουμε χρόνο βέβαια δεν μπορεί να μας εφησυχάζει, διότι αν στο ποδόσφαιρο υπάρχει ακτίνα φωτός, στα υπόλοιπα μέτωπα δεν διαφαίνεται κάτι που να μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι.

Οψόμεθα ..

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ για το κλείσιμο των ακαδημιών

Previous article

Λουκέτο και επίσημα στη Γ’ Εθνική

Next article
Login/Sign up