ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Μπράβο στους παίκτες και στον προπονητή δύο τελικοί έμειναν”

0

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση που εξέδωσαν εμψυχώνουν παίκτες και προπονητή και δίνουν το σύνθημα για τους δύο τελικούς των τελικών για τον Ιστορικό.

Μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή. Για έναν ακόμα αγώνα τα έδωσαν όλα.

Δύο τελικοί έμειναν, θα τους πολεμήσουμε ο,τι και να γίνει. Η αυταπάρνηση που ζητάμε πάντα, υπάρχει πλέον. Και μας ευχαριστεί. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ θέλουμε σε όλα τα αθλήματα, κάθε Σαβ/κο.

Δεν θα έπρεπε να φτάνουμε όμως κάθε φορά στο χείλος του γκρεμού για να την δούμε.

Τα αποτελέσματα σαφώς και έχουν σημασία (ειδικά τώρα) αλλά αν αισθανόμαστε οτι οι αθλητές τα δίνουν όλα για να τιμήσουν την φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο που τους ακολουθεί, έχουμε υπομονή για τα δύσκολα.

Αυτό που τσακίζει το συναισθημα είναι η αδιαφορία και η αναισθησία η οποία μετά την έλευση Βόκολου δείχνει να ανήκει στο παρελθόν.

Συνεχίζουμε μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

Λίγο ακόμα μέχρι το θαύμα ..

Μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή. Για έναν ακόμα αγώνα τα έδωσαν όλα. Δύο τελικοί έμειναν, θα τους πολεμήσουμε ο,τι και να γίνει. Η αυταπάρνηση που ζητάμε πάντα, υπάρχει πλέον. Και μας ευχαριστεί. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ θέλουμε σε όλα τα αθλήματα, κάθε Σαβ/κο. Δεν θα έπρεπε να φτάνουμε όμως κάθε φορά στο χείλος του γκρεμού για να την δούμε.Τα αποτελέσματα σαφώς και έχουν σημασία (ειδικά τώρα) αλλά αν αισθανόμαστε οτι οι αθλητές τα δίνουν όλα για να τιμήσουν την φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο που τους ακολουθεί, έχουμε υπομονή για τα δύσκολα. Αυτό που τσακίζει το συναισθημα είναι η αδιαφορία και η αναισθησία η οποία μετά την έλευση Βόκολου δείχνει να ανήκει στο παρελθόν. Συνεχίζουμε μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

Gepostet von Panthers est.1983 Official am Montag, 6. Juli 2020

Η Πανιώνια Πορεία στο NStv φιλοξένησε σήμερα τις ακαδημίες Βόλεϊ του Ιστορικού (Vid)

Previous article

Βαθμολογία Play Out – Τίποτα δεν άλλαξε πάμε για τον πρώτο τελικό των τελικών

Next article
Login/Sign up